Varmuuskopioi puhelimesi

KotiMikron uusin numero kertoo, kuinka voit helposti varmistaa puhelimesi tiedot.

© Shutterstock

Uusi lehti: Varmista KOKO puhelin ja pane Google unohtamaan

KotiMikron uusin numero 12/2018 kertoo muun muassa, kuinka voit helposti ja luotettavasti varmuuskopioida puhelimesi tiedot sekä tarvittaessa palauttaa ne.

keskiviikko 1. elokuuta 2018 teksti M. Flinck

Kuvia, yhteystietoja ja tekstiviestejä ei tarvitse menettää, vaikka puhelin hajoaisi tai katoaisi. KotiMikron numerossa 12/2018 autamme sinua ottamaan varmuuskopion puhelimesi kaikesta sisällöstä.

Yllä mainittujen lisäksi voit varmistaa helposti niin kalenterin kuin sovelluksetkin. Neuvomme luonnollisesti myös, kuinka palautat tietosi varmuuskopiosta.

Uuden lehden suurtestissä punnitaan 27-tuumaisia näyttöjä. Lue myös mielenkiintoinen juttu siitä, kuinka voit poistaa Googlesta itseesi viittaavat harhaanjohtavat hakutulokset.

Jäljitä sukuasi netissä

Sukututkimusta käsittelevän artikkelisarjamme toisessa osassa esitellään tärkeimmät verkkolähteet. Lisäksi näytetään, kuinka tiedot järjestetään Legacy Family Tree -sukututkimusohjelmalla, jonka voit ladata käyttöösi Etunurkan kautta.

KotiMikro 12/2018 sisältää kiinnostavaa luettavaa:

  • Raivaa hetkessä tilaa Windowsiin
  • Pyyhi tietosi Googlesta
  • Yksi tietokone koko perheelle
  • 8 sivua uusien tuotteiden testejä
  • Ryhdy sukututkijaksi – osa 2
  • 10 sivua kiperiä kysymyksiä Kysy meiltä -palstalla

Lisäksi uudessa lehdessä on kiinnostavia uutisia, uusien tuotteiden testejä ja 10 sivun Kysy meiltä -osasto. Testejä löydät myös verkosta KotiMikron Testinurkasta, ja muista käydä myös KotiMikron Kysy meiltä -foorumilla.

Ehkä sinua kiinnostaa...