Voita Bluen Yeticaster-mikrofonisetti ja Logitechin webkamera Etunurkan joulukilpailussa.
Joulu Etunurkassa:

Voita Bluen Yeticaster-mikrofonisetti ja Logitechin webkamera Etunurkan joulukilpailussa. 

Kilpailu: Parempi ääni ja kuva tietokoneelle

Tarjolla on nyt upea varustepaketti, jonka avulla voit nauttia paremmasta äänestä ja kuvasta tietokoneella. KotiMikro-lehden lukijana voit nyt voittaa mikrofonin ja webkameran, joiden arvo on 399 euroa.

keskiviikko 1. joulukuuta 2021 teksti Redaktionen

Useimmat meistä ovat puhuneet videopuheluita ja osallistuneet videoneuvotteluihin parin viime vuoden aikana enemmän kuin koskaan aiemmin. Monet merkit viittaavat siihen, että jatkamme samaan malliin vielä pitkään.

Moni meistä on istunut kannettavan tietokoneen heikohkon kameran ääressä ja sanonut "Ei kuulu", kun ääni on kadonnut keskustelun aikana.

Tämän ongelman ratkaisevat on ulkoinen webkamera, joka tekee kuvasta pajon paremman, sekä mikrofoni, joka tuottaa täydellisen äänen.

KotiMikro-lehden lukijana voit voittaa nämä yhteensä 399 euron arvoiset tuotteet joulukilpailussamme. 

Tässä kerromme, miten voit osallistua kilpailuun, ja voit lukea lisää upeista palkinnoista.

Monipuolinen webkamera automaattitarkennuksella

Laadukas Logitech StreamCam -webkamera
Logitech StreamCam:

Logitechin webkamera ei ehkä vakuuta ulkonäöllään, mutta se tarjoaa täysteräväpiirtolaatuista kuvaa videopuheluihin ja -tallenteisiin. 

© Logitech


Palkinnon ensimmäisenä tuotteena on ammattilaistason Logitech StreamCam -webkamera. 

Kamera sekä suoratoistaa että tallentaa videokuvaa 1080 pikselin HD-resoluutiolla. Siinä on älykäs auto-framing-toiminto, joka tarkentaa puhujaan aina kuvatessa riippumatta siitä, missä kohtaa kameran edessä olet. 

Kamera voidaan kääntää kyljelleen, jos haluat tallentaa videokuvaa matkapuhelimen näyttöä varten tai pitää videopalaverin henkilön kanssa, joka käyttää matkapuhelinta. 

Logitech StreamCam sai hyvät pisteet, kun testitoimittajamme sai sen testiin toimituksessamme. Voimme myös paljastaa, että kamera on nyt pysyvästi kiinnitetty hänen tietokoneeseensa. 

> Lue lisää Logitechin webkamerasta täältä

Äärimmäinen äänipaketti tietokoneellesi

Blue Yeticaster. Mikrofoni, jalusta ja shockmount-teline
Blue Yeticaster:

Blue kutsuu pakettia "Pro streaming bundleksi", koska se sisältää USB-mikrofonin, jalustan ja shockmount-telineen melun ja tärinän riskin vähentämiseksi. 

© Blue


Palkinnon toinen osa on hieno. Saat Bluen Yeticaster-mikrofonin, vankan mikrofonivarren ja shockmount-telineen tarpeettoman melun ja tärinän välttämiseksi.

Tämän setin avulla voit muuntaa työhuoneen äänistudioksi, jossa voit tallentaa kaikkea puheesta musiikkiin suoraan tietokoneellesi.

Mikrofoni on helppo yhdistää tietokoneeseen USB-liitännällä, ja se on heti käyttövalmis.

> Yeti-mikrofonit ovat myös tehneet vaikutuksen testitoimittajaan useissa tilanteissa.Lue esimerkiksi Blue Yeti X -testi tästä

> Lue lisää Yeticaster-mikrofonipaketista Bluen verkkosivuilta tästä

Alla olevalla videolla näet kilpailun palkintona olevan mikrofonipaketin yhdessä webkameran kanssa:

Näin osallistut kilpailuun

Kilpailu on tarkoitettu Etunurkan käyttäjille. Osallistuminen edellyttää, että kirjaudut Etunurkkaan. 

Etunurkasta löydät tietokoneohjelmat, joista olemme kirjoittaneet KotiMikro-lehdessä, sekä perusteelliset käyttöohjeet, joiden avulla pääset helposti alkuun niiden käytössä. Kaikki tietenkin turvallisesti ladattavissa. 

Sisäänkirjautuneena voit myös lukea aikaisempien lehtien artikkeleita, suurtestejä ja oppaita. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä käyttäjäksi ja syöttää tilausnumero tai lehtikoodi irtonumerosta. 

Jos sinulla ei vielä ole Etunurkan käyttöoikeutta, voit ostaa sen vain 3 eurolla täältä

> Osallistu kilpailuun Etunurkassa täällä

Ehkä sinua kiinnostaa...