Paranna lähiverkkosi kantamaa wifi-laajentimella
Wifi-laajennin.

Pistorasiaan yhdistettävällä wifi-laajentimella voidaan parantaa lähiverkon kantamaa, jos langaton verkko ei tahdo ulottua kaikkialle kodissa.

Paranna lähiverkkosi kantamaa wifi-laajentimella

Onko kotonasi alueita, joihin langaton verkko ei yllä? Langattoman signaalin kulkua voi parantaa wlan- eli wifi-verkon laajentimella.

maanantai 2. tammikuuta 2023


Asunnon koosta riippumatta langattoman verkon signaali saattaa olla heikko tietyillä asunnon alueilla.

Langattoman verkon kehnolle peitolle voi olla useita syitä, kuten etäisyys langattomaan reitittimeen, seinämateriaalit ja reitittimen sijoittelu.

Verkkopeittoa ja signaalin voimakkuutta voi parantaa wlan-verkon eli wifi-verkon laajentimella, joka vahvistaa ja toistaa langattoman verkon signaalia.

Pistorasiaan kytkettävä wifi-laajennin
Wifi-laajennin.

Wifi-laajennin toistaa langattoman reitittimen signaalia eli vahvistaa sitä niin, että langaton verkko on käytettävissä entistä laajemmalla alueella.

Kuinka wifi-laajennin toimii?

Wlan-verkon eli langattoman lähiverkon laajennin, josta käytetään myös nimitystä wifi-laajennin tai wifi-vahvistin, on laite, joka vastaanottaa reitittimeltä tai tukiasemalta tulevan langattoman signaalin ja toistaa sitä edelleen kasvattaen näin langattoman verkon peittoaluetta.

Pistorasiaan kytkettävä wifi-laajennin yhdistetään olemassa olevaan langattomaan lähiverkkoon. Laajentimen paikka valitaan sen mukaan, missä langattoman verkon kantamaa halutaan parantaa.

Asentaessa laajennin kannattaa ensin liittää reititintä lähellä olevaan pistorasiaan ja luoda sitten yhteys laitteiden välille. 

Tämän jälkeen laajentimen voi siirtää paikkaan, jossa langaton verkko toimii huonosti. Valitun paikan on kuitenkin oltava olemassa olevan langattoman reitittimen verkon kantaman alueella.

Wifi-laajennin toimii parhaiten, kun sitä ei sijoiteta kaappiin eikä huonekalun tai muun esineen taakse, joka voi heikentää tai estää signaalin kulkua.  

Saat wifi-laajentimen edullisesti, kun tilaat KotiMikron

Now you get a wifi extender and your first two KotiMikro for a low price. With the extender, you improve the range of your wireless home network and you can use your network more freely.

Laajennin yhdistetään langattomaan reitittimeen tai erilliseen tukiasemaan. Laite tukee viidennen sukupolven langatonta ac-standardia ja toimii sekä 2,4 gigahertsin että viiden gigahertsin verkossa. 

Laajentimen teoreettinen huippunopeus on peräti 1200 megabittiä sekunnissa, joten käytännössäkin päästään kiitettävään vauhtiin, kun apuna on vielä kaksi tehokasta sadan milliwatin ulkoista antennia.

Laajennin on helppo asentaa ja yhdistää reitittimeen tai tukiasemaan. 

> 2 nroa Kotimikro -lehteä 10,95 eurolla + Lahja: WiFi-vahvistin. Siirry tarjoukseen tästä

Huomaa: KotiMikron tilaus ei sido sinua mihinkään. Voit sanoa tilauksesi irti milloin tahansa!


> OLETKO JO TILAAJA? Siinä tapauksessa voit ostaa wifi-laajentimen erikoishintaan Moreshop-verkkokaupasta.

Wifi-laajentimen ominaisuudet:

  • Mitat: 95 x 145 x 77 mm
  • Nopeus: 1200 Mbit/s
  • Standardi: 802.11ac (alaspäin yhteensopiva)
  • Taajuusalueet: 2,4 GHz ja 5 GHz
  • Kantama: 20 m
  • Antennit: Ulkoiset liikuteltavat, teho 100 mW

Ehkä sinua kiinnostaa...