Aprillipila 5G

Itävallassa asuva suomalaissyntyinen Alli Lirappi rakensi fyysisen todisteen 5G:n vaarattomuudesta. Uuni toimii täydellisesti, keksijä vakuuttaa.

Keksijäneron oivallus: Rakensi 5G-puhelimista mikroaaltouunin

Pelottaako tulossa olevan 5G-verkon aiheuttama säteily? Lue KotiMikron koskettava tarina suomalaisesta keksijästä Alli Lirapista, joka altistaa illallisensa 5G-säteilevälle mikroaaltouunilleen.

maanantai 1. huhtikuuta 2019

Päivitetty 2.4.2019: APRILLIA! 

Juttu on tietenkin aprillipila. Mikrouunia ei (tietääksemme) ole mahdollista rakentaa 5G-puhelimista. /Toimitus

-----------------------------

5G tulee! Uudesta huippunopeasta 5G-mobiiliverkosta kohistaan nyt toden teolla.

Toiset iloitsevat nopeammista ja viiveettömimmistä yhteyksistä, toiset taas pelkäävät 5G-verkon aiheuttamia mahdollisia säteilyhaittoja.

Eläkkeellä oleva, Itävallasssa asuva suomalaisinsinööri Alli Lirappi ei jättänyt säteilyasiaa arvailujen varaan. Hän kertoi KotiMikrolle, kuinka osti heti kolme 5G-puhelinta, kun laitteita tuli markkinoille jokunen kuukausi sitten.

Hänen tarkoituksensa ei kuitenkaan ollut rakentaa nopeaa verkkoa salzburgilaiskotiinsa, vaan ainoastaan todistaa, että säteily ei ole haitallista.

”Olen lähinnä naureskellut ennustuksille, kuinka säteily aiheuttaa syöpää ja solumuutoksia. Aika paljon on liikkeellä huuhaata ja pelkoja, vaikka tutkimukset osoittavat, että radiotaajuussäteily jää alle raja-arvojen”, sanoo Alli Lirappi.

Rakensi mikrouunin 5G-puhelimista

Aprillipila 5G

Keksijä laittaa 5G-mikrouunissa päivittäin ruokaa, kuten knöödeleitä, ja kuvassa näkyvää kanaa. Tekijä kehuu 5G-kypsytettyä ruokaa oikein makoisaksi.

Lirapilta meni vain kuukausi rakentaa 5G-uuni tavallisen mikrouunin koteloon käyttämällä kolmen kiinalaisen 5G-puhelimen lähetin- ja vastaanotinyksiköitä.

Lähettimet hän sijoitti kotelon yläosaan ja molemmille sivuille saadakseen aikaan mahdollisimman voimakkaan säteilytehon.

”Olen nyt käyttänyt uuniani joka päivä yli kuukauden ajan. Ruoka lämpiää ja kypsyy muutamassa sekunnissa, eli huomattavasti nopeammin kuin tavallisessa mikroaaltouunissa”, ylpeä keksijä kertoo KotiMikrolle.

Oletko havainnut mitään sivuvaikutuksia?

"En. Vaikkua kertyy vain vähän. Ja silloinkin vain iltaisin. Avaan korvat yleensä Eric Claptonia kuuntelemalla”, Alli Lirappi vastaa iloisena.

Suomessa 5G-taajuuksia hyödyntävät mikrouunit tulevat saataville 1. huhtikuuta 2020.

Ehkä sinua kiinnostaa...