Google Chrome browser

Kolme hyvää vinkkiä Chromelle

Chrome ei ole suotta suosittu selain. Hyödyllisten toimintojen lisäksi se tarjoaa myös peliviihdettä.

perjantai 11. marraskuuta 2016

Chrome sisältää runsaasti toimintoja, joita kaikkia ei välttämättä tule huomanneeksi. Harhaantunutkin käyttäjä voi löytää uusia tapoja käyttää maailman suosituinta selainta.

Nostimme esiin kolme harvinaista toimintoa. Niistä kaksi kuuluu hyötyosastoon ja kolmas on hauskaa taukoviihdettä.

Siirrä useita välilehtiä kerralla Chromessa voi siirtää monta välilehteä yhdellä kertaan. Pidä Vaihto-näppäintä painettuna, valitse siirrettävät välilehdet hiirellä, vedä ja pudota työpöydälle.

Tee turvallinen profiili lapsille Chromessa voi luoda käyttäjäprofiileita ja määrittää sivut, joille käyttäjillä ei ole asiaa.

Avaa Chromen muokkaus- ja hallintavalikko oikean yläkulman kolmesta pisteestä ja valitse Asetukset. Valitse Henkilöt-kohdassa Lisää henkilö.... Anna käyttäjälle nimi ja napsauta valintamerkki kohtaan Hallinnoi… ja valitse Lisää, niin pääset luomaan valvotun käyttäjän ja määrittämään sen asetukset hallintasivulla.

Saat myös sähköpostivahvistuksen valvotun käyttäjän luomisesta. viestissä on linkki hallintasivulle, joka on suomenkileinen, vaikka viesti on englanniksi.

Piilotettu dinosauruspeli Chromeen ilmestyy pieni dinosaurus, kun internetyhteyttä ei ole. Dinoon on liitetty alkeellinen peli, jota voi pelata, kun odottelee nettiyhteyden palaamista.

Voit kokeilla peliä sulkemalla nettiyhteytesi. Yritä avata jotain sivua ja paina välilyöntinäppäintä, kun dino ilmestyy. Dino väistää kaktuksia hyppäämällä, kun painat ylöspäin osoittavaa nuolinäppäintä.

> Lisää selainvinkkejä

Ehkä sinua kiinnostaa...