Chrome-video-pois

Estä Chromea toistamasta videoita automaattisesti

Jurppivatko verkkosivulta automaattisesti käynnistyvät videot? Chromessa automaatin saa helposti pois käytöstä.

lauantai 2. heinäkuuta 2016

Mitä peeveliä! Ruudulta raikaa video, ja äänenvoimakkuus on tietenkin melkein täysillä. Kauhea mölinä saa etsimään paniikissa Sulje-nappia. Se ei osu silmiin, mutta onneksi sentään mykistys-näppäimeen on helppo osua läppärin näppäimistön ylärivillä.

Näin käy usein uutissivustoilla, joilla ensimmäiseksi käynnistyy videomainos joko automaattisesti, mikä on erityisen ärsyttävää, tai sitten käy niin, että vähän alempana sivulla osoitin kulkee videomainoksen yli ja käynnistää korviahuumaavan älämölön.

Ota automaattitoisto pois päältä Chrome-seilaimessa automaattinen videoiden toisto on helppo ottaa pois käytöstä. Laajennusasetuksissa olevalla valinnalla saa ominaisuuden toimimaan niin, että toiston voi käynnistää halutessaan näppäinkomennolla.

Muuta Chromen laajennusasetusta 1 Valitse Chromessa muokkaus- ja laajennuspainike (kolme viivaa oik. yläkulmassa) ja valitse Asetukset.

2 Vieritä alaspäin ja valitse Näytä lisäasetukset.

3 Valitse kohdassa Tietosuoja painike Sisältöasetukset.

4 Laita kohdassa Laajennukset valintamerkki kohtaan Anna minun valita, milloin laajennuksen sisältö suoritetaan. Vahvista muutokset valitsemalla Valmis.

Ehkä sinua kiinnostaa...