spam

Torju roskaposti

Haaskaatko aikaasi kaiken maailman mainosviesteihin ja muuhun turhaan postitauhkaan? Pistä lappu roskapostiluukulle nyt!

torstai 21. heinäkuuta 2016 teksti S. Nielsen

Roskaposti on vitsaus, josta ei luultavasti koskaan päästä eroon – ainakaan niin kauan kuin sähköposti kulkee ilmaiseksi. Tässä on kuitenkin pari vinkkiä, jotka helpottavat postilaatikon hallintaa.

1. Käytä kakkososoitetta Säästä varsinainen sähköpostiosoitteesi vain asialliseen viestinvaihtoon ja tee verkko-ostokset, rekisteröinnit ja kilpailuihin osallistumiset kakkososoitteella, josta voit tarvittaessa luopua. Hanki tili ilmaisesta palvelusta, esim. Gmailista tai Outlook.comista, ja hanki uusi, jos vanha alkaa täyttyä roskapostista kiusaksi asti.

2. Älä vastaa roskapostiin Jos valitset unsubscribe-linkin tai muuten vastaat roskapostiviestiin, niin se johtaa vain siihen, että saat entistä enemmän roskapostia vahvistamalla näin osoitteesi roskapostittajalle.

3. Käytä roskapostisuodatinta Postiohjelmat sisältävät yleensä roskapostisuodattimen ja niitä on saatavana myös erikseen. yksi hyäv vaihtoehto on Cloudmark DesktopOne, joka toimii useimpien postiohjelmien kanssa ja jonka voit ladata KotiMikron Etunurkasta.

Ehkä sinua kiinnostaa...