internetspeed

Nopeutta nettiin ja sujuvuutta suoratoistoon

Neuvoillamme voit nopeuttaa nettiäsi vaihtamatta mansikoita maksavaan liittymään. Kokosimme yhteen vinkit, oppaat ja testit, joilla esimerkiksi suoratoisto Netflixin ja HBO:n tapaisista palveluista sujuu sutjakasti.

torstai 16. lokakuuta 2014

Ota kaikki tehot irti nettiyhteydestäsi ja kotiverkostasi! Kokosimme yhteen reititintestit ja oppaat, joilla hyödynnät nettiyhteytesi mahdollisuudet ja optimoit nopeuden. Siirrä historiaan laiskasti latautuvat sivut ja tökkivä toisto Netflixin, HBOn tai Viaplayn tapaisista palveluista!

Kotiverkko yhdistää

Kodin kiinteän nettiliittymän ytimenä on useimmilla käyttäjillä reititin. Sen avulla kaikki kodin tietokoneet ja muut verkkolaitteet voivat olla yhteydessä toisiinsa kotiverkossa.

Lue lisää

Nopein langaton verkko käyttää 802.11ac-standardia

Uuden standardin 802.11ac-tekniikka parantaa langattoman lähiverkon vakautta ja kasvattaa sekä kantamaa että siirtonopeuksia, myös vähän vanhemmassakin tietokoneessa.

Lue lisää

Minkä selaimen valitset?

Netin käyttäjän tärkein työkalu on selainohjelma, jonka pitää olla toimiva ja turvallinen. Otimme vertailuun kahdeksan surffilautaa.

Lue lisää

Selvitä langattoman verkkosi kantama

Näppärä apuohjelma kertoo, yltääkö langattoman verkkosi signaali kaikkialle kotiisi.

Lue lisää

Hallitse nettiyhteyttä käyttäviä ohjelmia

NetBalancer on kätevä ja helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla määrität, paljonko kukin ohjelma saa haukata nettikaistasi leveydestä.

Lue lisää

Vaihda kanavaa ja surffaa sujuvasti

Varmista, että langaton reitittimesi ei käytä samaa taajuutta naapurin kanssa, jos nettiyhteys pätkii tai hidastelee. Pelkkä vaihto vapaalle kanavalle voi jo poistaa langattoman lähiverkon häiriöt.

Lue lisää

Mihin reititin on sijoitettu? TEE ITSE: Katkeaako langaton internetyhteytesi joissakin kohdin taloa? On paljon, mitä voit itse tehdä saadaksesi verkon ulottumaan laajemmalle – vaikka et ymmärtäisi tietotekniikasta juuri mitään. Lue lisää

Ehkä sinua kiinnostaa...