Valitse Facebookin perintöyhteyshenkilö

Valitse Facebookin perintöyhteyshenkilö

Valitse Facebook-pesänhoitajasi

Ahkeran Facebook-käyttäjän tilille kertyy paljon sisältöä. Mutta entä kun käyttäjä kuolee? Varmista, että sinulla on joku läheinen, joka huolehtii käyttäjätilistäsi, kun sinua ei enää ole.

sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Facebookille voi kertoa etukäteen, laitetaanko oma käyttäjätili muistotilaan vai poistetaanko tili Facebookista kuolemasi jälkeen.

Muistotilaan asetettu käyttäjäprofiili ei näy julkisissa paikoisa eikä kukaan pysty kirjautumaan muistotilaan asetettuun tiliin tai muuttamaan tiliä, ellei sille ole asetettu perintöyhteyshenkilöä.

Perintöyhteyshenkilö ei voi tehdä mitä tahansa tilillesi, mutta hän voi esimerkiksi kertoa muistotilaisuudesta tai jättää viimeisen viestin puolestasi.

Näin valitset perintöyhteyshenkilösi 

  • Napsauta Facebookin aloitussivun oikean yläkulman alaspäin osoittavaa nuolikolmiota ja valitse Asetukset.
  • Valitse vasemmalta Turvallisuus ja valitse luettelosta rivi Perintöyhteyshenkilö.
  • Kirjoita kaverin nimi ja valitse Lisää ja valitse sitten Lähetä, jotta kaverisi saa tiedon roolistaan. 
  • Perintöyhteyshenkilön sijasta voit vaihtoehdolla Pyydä käyttäjätilin poistoa valita, että käyttäjätilisi poistetaan kuolemasi jälkeen.

> Lue lisää: Käytä Facebookia ilman mainoksia

Nauti hyvästä äänestä tietokoneella – muuta perhettä häiritsemättä. Nyt saat kuulokkeet ja 4 numeroa KotiMikroa sekä e-kirjan ”Seuraa suosikkejasi suoratoistona” yhteishintaan vain 21,90 euroa. Säästät 57,90 euroa. Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...