Vertaa-ensin-logo

Vertaa lainojen ja luottokorttien hintoja

VertaaEnsin.fi-sivuston avulla voi verrata lainojen ja luottokorttien hintoja eri pankkien ja lainantarjoajien välillä. Vastaavaa palvelua ei Suomessa ole aikaisemmin ollut.

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016 teksti Maija Vari. Kuva: KnowThyMoney
Luottokortit

Lainojen ja luottokorttien monimutkainen hinnoittelu ja vaikeaselkoiset ehdot saattavat helposti hämmentää ja johtaa jopa kalliiksi tulevaan ratkaisuun. Nyt Suomeen on saatu vertailusivusto, joka auttaa myös rahoitustuotteiden valinnassa.

VertaaEnsin.fi on uusi kuluttajille suunnattu rahoitustuotteiden vertailusivusto, joka auttaa suomalaisia löytämään itselleen sopivimman tuotteen kilpailukykyisimpään hintaan.

Sivusto tarjoaa helppokäyttöisen vertailutyökalun sekä puolueettoman katsauksen kuluttajille suunnattuihin rahoitustuotteisiin, kuten kulutusluottoihin ja luottokortteihin.

VertaaEnsin.fi:n toimitusjohtaja ja perustaja Lauri Timgren kertoo, ettei vastaavaa palvelua ole Suomessa aikaisemmin ollut.

”Ihmiset haluavat verrata lainojen ja luottokorttien hintoja eri pankkien ja lainantarjoajien välillä, mutta tällä hetkellä Suomessa ei ole toimivaa sivustoa, josta tuotteet löytyisivät helposti ja luotettavasti yhdestä paikasta. Lentojen ja hotellien ostamisessa vertailu on arkipäivää – sama tulee tapahtumaan myös rahoitustuotteiden kohdalla.”

Tällä hetkellä palvelun tuotevalikoimaan kuuluvat luottokortit ja vakuudettomat lainat. Jatkossa tuotevalikoima laajenee kattamaan myös autovakuutukset.

Tuotteiden vertailun lisäksi sivusto toimii myös tietopankkina ja oppaana henkilökohtaisiin rahoitusratkaisuihin ja säästämiseen liittyen.

VertaaEnsin.fi on osa CompareEuropeGroup-konsernia, jolla on Suomen lisäksi rahoitustuotteiden vertailusivustot muun muassa Tanskassa ja Portugalissa.

Ehkä sinua kiinnostaa...