chillmat

Yhä useampi tietotekniikkaa käyttävä kaipaa kevyempää kannettavuutta

Kannettavien tietokoneiden laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja Targus julkisti viimeisimmän nettikyselynsä tulokset. Niiden mukaan yhä useampi tietotekniikkaa käyttävä kaipaa kevyempää kannettavuutta.

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Targuksen järjestämässä nettikyselyssä selvitettiin miten ja missä ihmiset käyttävät kannettavia tietokoneitaan. Yllättäen vain reilu kolmannes (34 %) vastanneista ilmoitti kuljettavansa kannettavaa tietokonetta usein mukanaan. Näistä jo lähes neljännes (24 %) omistaa myös tablettilaitteen, kun vastaava luku kaikista vastaajista oli vain 15 prosenttia. Kiinnostavaa oli myös se, että kaikista vastaajista peräti 35 prosenttia aikoo hankkia tablettilaitteen lähitulevaisuudessa.

Kaikista nettikyselyyn vastanneista 66 prosenttia käyttää kannettavaa tietokonettaan pääasiassa vain kotona tai toimistossa. Kuitenkin selvästi yli kolmannes (37 %) käyttää tietokonetta usein myös sylissään ja makuukäyttäjiksi tunnustautui tasan viidennes vastaajista.

Targuksen uusimmissa kannettavien tietokoneiden laukuissa on vakiona myös pehmustettu säilytystasku tablettilaitteille. Lisäksi Targuksella on monipuolinen valikoima tablettitarvikkeita suojalaukuista näppäimistöihin, latureihin ja stylus-kyniin. Targuksen valikoimiin kuuluu myös monipuolinen tuoteperhe kannettavien tietokoneiden lisätarvikkeita, joiden avulla kannettavien tietokoneiden ja tablettilaitteiden käyttö helpottuu ja on entistä mukavampaa niin kotona kuin liikkuessakin.

Nettikysely järjestettiin Suomessa kesäkuussa 2012 ja siihen vastasi 599 henkilöä.

Ehkä sinua kiinnostaa...