Silentmode on unisilmikko

Silentmode on unisilmikko, joka lupaa ihanat torkut.

© Silentmode

Voimatorku missä ja milloin tahansa

Silentmode on älykäs torkkunaamari, jonka avulla voi ottaa voimaannuttavat nokoset. Laite opettaa stressiä lievittävää hengitystekniikkaa ja soittaa rauhoittavia äänimaisemia.

keskiviikko 8. marraskuuta 2017 teksti SLO

Lampaiden laskeminen ei kai mene koskaan pois muodista, mutta digiaika ja kiireinen elämä vaatii, että torkuistakin pitää ottaa kaikki irti.

Torkkujan toivelahja lienee Silentmode, älykäs torkkunaamari, jonka avulla voi ottaa voimanokoset missä ja milloin tahansa.

Lisäksi torkahtelu Silentmode silmillä esimerkiksi linja-autossa tai junassa on tyylikästä ja suorastaan trendikästä verrattuna perinteiseen pilkkimiseen, jossa yleensä hätkähtää hereille joka omaan kuorsaukseensa tai leukaa pitkin valuvaan kuolaan.
Silentmode auttaa nukahtamaan ja ottamaan voimanokoset

Silentmodeen kuuluvalla sovelluksella voi opetella oikeaa torkkutekniikkaa ja tuutia itseänsä uneen rauhoittavien äänimaisemien avulla.

© Silentmode

Pimentää ja äänieristää

Silentmode tuudittaa käyttäjänsä uneen ja lupaa torjua sataprosenttisesti visuaaliset ärsykkeet sekä vähentää ulkoa tulevia äänihäiriöitä passiivisen meluntorjunnan avulla.

Päätä kiertävän laitteen pehmusteena on lämpöön ja painoon mukautuva vaahtomuovi, jonka ansiosta voi panna maaten missä asennossa tahansa. Kuopat silmille varmistavat, että silmät voivat liikkua vapaasti vilkeunen eli rem-unen aikana.

Torkkutilaa voi hakea toistamalla langattomasti musiikkia puhelimen kautta, ja silentmoden sovelluksella voi myös valita valmiita rentouttavia äänimaisemia.

Lue lisää uusista tekniikoista

Katso alta Silentmoden esittelyvideo.

Silentmode on Kickstarter-joukkorahoitusprojekti, jonka sivuilta laitetta voi tukea ja tilata. 22. marraskuuta päättyvä kampanja on jo tuplannut tavoitteensa. Silentmoden ennakkohinta on noin 139 euroa. Toimitusten arvioidaan alkavan huhtikuussa 2018.

Lue myös: Mittaa kuume älymittarilla

Ehkä sinua kiinnostaa...