Stary

Video: Stary – Sähäkkä sähköinen skeittilauta

Moottoroitu Stary-rullalauta kulkee uskomattoman kovaa vauhtia.

tiistai 24. toukokuuta 2016

Lahja huimapäälle? Jos erilaiset tasapainoskootterit, leijulaudat ja muut henkilökuljettimet ovat mielestäsi tarkoitettu mummojen kuskaamiseen, niin urbaanille huimapäälle antaa uutta haastetta Stary-rullauta.

Stary ei ole mikä tahansa skeittilauta, sillä siihen on integroitu tehokas moottori, joka vie lautaa ja sen päällä pelkäävää peräti 30 kilometrin tuntivauhtia. Vauhtia säädellään käteen sopivalla kaukosäätimellä. Ohut akku on upotettu lautaan ja akusta riittää virtaa 15 kilometrin lautailuun, kertoi laudan kiinalainen valmistaja Sanghain CES Asia 2016 -elektroniikkamessuilla.

Kevyt ja tyylikäs Moottoroituja skeittilautoja on nähty ennenkin, mutta niissä vauhtia hallittiin toisella jalalla, mikä on vaikeaa, kun samaan aikaan pitää hallita tasapaino. Varhaisissa malleissa oli myös kookkaat ja painavat akut, jotka tekivät laudasta raskaan ja kömpelön. Staryn myötä näistä haitoista päästään.

Starya ei juuri tavallisesta rullalaudasta erota – paitsi hinnassa. Stary on tulossa saataville 899 dollarin eli vähän reilun 800 euron hintaan.

> Lisää uusia vimpaimia

Ehkä sinua kiinnostaa...