ebibmain

Uutuuksia kirjastosta selaimeen

Ebib e-kirjaston kautta asiakkaat voivat lukea sähkökirjoja uudella tavalla: teoksen voi lukea helposti suoraan selaimessa ilman erillisten lukuohjelmien lataamista. Myös perinteinen kirjan lataaminen koneelle ja lukeminen offline-tilassa on mahdollista.

perjantai 12. lokakuuta 2012

Ebib-palvelussa on lainattavissa Otavan ja Editan kustantamia teoksia. Tarjolla on noin 40 teosta ja kokoelma sisältää syksyn uutuuskirjoja. Kirjojen määrä on rajallinen sillä kyseessä on palvelukokeilu. Kirjoissa on vaihteleva määrä yhtäaikaisia käyttöoikeuksia, jolloin teos voi olla useammalla asiakkaalla lainassa samanaikaisesti. Jokaisella käyttäjällä on mahdollisuus lainata ja varata enintään yksi kirja kerrallaan. Laina-ajan voi valita yhdeksi tai seitsemäksi päiväksi.

Ebib tarjoaa kotimaista uutuuskirjallisuutta sähkökirjoina kirjaston asiakkaille. Kirjoja voi lainata ja lukea joko online-tilassa – niin sanottu pilvilukeminen – tai perinteisesti tietokoneelle ja mobiililaitteille ladattuna. Kokeilun aikana HelMet-kirjaston asiakkailla on mahdollisuus antaa ebib e-kirjastosta palautetta, jonka perusteella sähkökirjojen kirjastokäyttöä kehitetään edelleen.

Ehkä sinua kiinnostaa...