navigonlineup

Uusia navigaattoreita

Navigon on esitellyt uuden navigointilaitesarjansa keskiviikkona päättyvillä IFA-messuilla. Navigon on ryhmitellyt uudet navigointilaitteensa kolmeen mallisarjaan. Kaikissa 42-sarjan laitteissa on 4,3 tuuman näyttö. 72- ja 92-sarjan navigaattoreissa on viiden tuuman näyttö.

maanantai 5. syyskuuta 2011

Käyttäjä voi valita sopivan navigaattorin kaikkiaan kymmenen uuden laitteen joukosta. Ensimmäiset mallit ovat saatavissa kaupoista syyskuussa. Uutuuslaitteet on varustettu Navigon Flow -navigointiohjelmistolla, jota on kehitetty kaksi vuotta.

Uutuudet on ryhmitelty kolmeen mallisarjaan. Kaikissa 42-sarjan laitteissa on 4,3 tuuman näyttö. 72- ja 92-sarjan navigaattoreissa on viiden tuuman näyttö. Lisäksi 92-sarjan malleissa on kapasitiivinen lasinäyttö, mikä tekee kuvaruudun erityisen herkäksi navigointiohjelmiston ohjailemiseksi liikkeillä. Kuten aiemminkin, Easy-, Plus- ja Premium-päätteet kertovat mallin eri ominaisuuksista kussakin laitesarjassa. Sana ”Live” mallin nimessä viittaa siihen, että laitteessa on lisäksi reaaliaikaiset palvelut, kuten ”NAVIGON Traffic Live” ja ”Google Local Search”.

Kussakin sarjassa löytyy laitevaihtoehto, joka parhaiten vastaa käyttäjän tarpeita. ”Vertailtavuuden mahdollistamiseksi olemme suunnitelleet joukon ominaisuuksia eri laitesarjoissa johdonmukaiseksi”, Navigonin tuotelinjajohtaja Jörn Watzke kertoo.

”Esimerkiksi valitsemalla Plus-valikoiman ominaisuudet, saa aina samat toiminnot, on sitten kyse 42-sarjasta tai 92-sarjasta.”

Easy-laitteet tarjoavat kaikki perustoiminnot aktiivisesta kaista-avustimesta 23 maan karttoihin. Plus-mallit sisältävät lisäksi 44 maan kartat ja ”Text-to-Speech” -äänitoiminnon. Preimum-laitteet lisäominaisuuksiin kuuluu myös ”Navteq Traffic” -tiedot ja ”Kädet vapaana” -toiminto bluetoothin avulla. ”72 Plus Live” -malli sisältää myös kaksi reaaliaikaista Live-palvelua ja ”92 Premium Live” vastaavasti kuusi.

Ehkä sinua kiinnostaa...