samsung8led

Tv tottelee puhetta ja eleitä

Samsungin uusia televisioita voi ohjata äänellä ja käsien liikkeillä. Älytelevisioissa on muun muassa kamera ja mikrofoni videopuheluita varten.

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Samsungin uutuusmallit on varustettu tekniikalla, jonka avulla televisiota voi ohjata ilman kauko-ohjainta. Kanavien vaihto, äänenvoimakkuuden säätäminen ja jopa sovellusten käynnistäminen onnistuu nyt puhe- ja käsikomennoilla. Huippumalleihin lukeutuvat 7- ja 8-sarjojen LED- ja Plasma-TV:t on kaikki varustettu uudella puheen- ja liikkeentunnistustekniikalla. Jopa netissä surffaaminen ja Google-hakujen tekeminen ilman kaukosäädintä tai näppäimistöä onnistuvat.

Näyttävästi muotoillulla Samsungin Smart TV:llä voi perinteisten televisiolähetysten lisäksi katsoa nettitelevisiota ja vuokrata elokuvia suoraan kotisohvalta. Televisiokuvan voi myös kloonata taulutietokoneeseen, ja siirtyä sitten vaikka parvekkeelle katselemaan. Nettikäyttöä laajentavat yhdysrakenteinen kamera ja mikrofoni, joiden avulla voi soittaa videopuheluita Skypen välityksellä.

Perinteiseen kaukosäätimeen tottuneita ei ole unohdettu, sillä laitteiden mukana tulee peräti kaksi erilaista kauko-ohjainta.

Ehkä sinua kiinnostaa...