razeredge

Tehohirmu pelitabletti

Razer nappasi Cnet-verkkojulkaisun valitsemat Best of CES -palkinnot maailman tehokkaimmalla Razer Edge -pelitabletillaan.

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Razer Edge voitti kaikki kolme luokkaa, joissa se oli ehdolla: Best Gaming, People’s Voice – Cnet-yleisöäänestyksen tuloksena – ja himoittu Best of Show -palkinto. Razer Edge sai tunnustusta pc-tabletin käsitteen soveltamisesta pelaamiseen samoin kuin sen näyttämisestä, mihin suuntaan tabletit, tietotekniikka ja viihde ovat matkalla.

Pc-pelaajille suunniteltu Razer Edge yhdistää tablet-laitteiden, pc-tietokoneiden ja pelikonsolien parhaat ominaisuudet yhdeksi tyylikkääksi kosketusnäyttölaitteeksi. Edge on ainoa tabletti, joka toimii Windows 8 -alustalla hyödyntäen sekä Intel Core -suoritinta että erillistä Nvidia GeForce -näytönohjainta.

Pc-pelaajat ovat antaneet panoksensa Razer Edgen suunnitteluun osallistumalla Razerin järjestämään massiiviseen, miljoonille pelaajille suunnattuun joukkoistamiseen, minkä pohjalta tabletin lopullista tekniset ominaisuudet lyötiin lukkoon. Razer antoi yhteisön päättää Edgen lopullisesta piirisarjasta, painosta, paksuudesta, ominaisuuksista ja jopa hinnasta isännöimällä aloitetta sosiaalisen median sivuilla, mikä oli ennennäkemätön veto laitevalmistajalta.

Razer Edge tulee kauppoihin vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, ja hinta lähtee 999 dollarista.

Ehkä sinua kiinnostaa...