Bititatomit

Suomen ensimmäinen pikavalmistuskilpailu: Bitit atomeiksi

Sovelto ja Suomen Pikavalmistusyhdistys FIRPA järjestävät yhteistyössä pikavalmistuskilpailun, jonka tavoitteena on tuoda esiin meissä kaikissa piilevä luovuus ja kekseliäisyys. Pikavalmistuskilpailu on lajissaan ensimmäinen Suomessa.

maanantai 23. tammikuuta 2012

Kilpailuun osallistutaan pikavalmistuskelpoisella, omaperäisellä 3d-mallilla. Kilpailusarjoja on kaksi: Luovuus ja Kekseliäisyys. Loppukilpailuun päässeet työt pikavalmistetaan – valmistuksesta huolehtii kilpailun järjestäjä.

Kilpailun päätuomarina toimii Suomen Pikavalmistusyhdistyksen puheenjohtaja Jukka Tuomi.

Järjestäjät pitävät kilpailua tärkeänä avauksena, koska pikavalmistus muuttaa lähitulevaisuudessa monia teollisuuden ja kaupan rakenteita.

"Pikavalmistus muuttaa maailmaa enemmän kuin internet ja kännykät yhteensä, ja muutosvauhti on nopeampi. Pioneerivaihe on jäämässä taakse ja nyt pitäisi herätä Suomessakin tositoimiin", sanoo kilpailun suunnittelija, Sovelton muutosjohtaja Risto Linturi.

Kilpailu on avoin kaikille täysi-ikäisille ja huoltajan vastuulla myös alaikäisille. Sähköpostitse toimitettavan, pikavalmistettavan 3d-mallin on oltava perillä viimeistään 28.2.2012. Kilpailun yksityiskohtaiset säännöt ja ohjeita 3d-mallien tekemiseen on Sovelton kilpailusivuilla.

Ehkä sinua kiinnostaa...