Samsung SUHD stage

SUHD-tv lupaa loistavaa värintoistoa ja entistä älykkäämpää sisältöä

Samsung SUHD pystyy toistamaan peräti 64-kertaisesti enemmän värejä perinteiseen tv:hen verrattuna. Lisäksi uutuustelevisio osaat skaalata sekä SD- että HD-sisältöä UHD-tarkkuuteen.

tiistai 6. tammikuuta 2015
Samsung SUHD

Las Vegas: SUHD-uutuustelevisioiden paneelit perustuvat ympäristöystävälliseen nanokristalli-teknologiaan, joka yhdessä älykkään kuvaprosessoinnin kanssa mahdollistaa uraauurtavan harppauksen tv-tekniikassa. Samsung SUHD osaa analysoida kuvien kirkkautta ja minimoida tarpeetonta energiankulutusta. Samalla se tarjoaa entistä täsmällisemmän kontrastin, minkä ansioista mustat ovat mustempia ja kirkkaat sävyt ovat kirkkaampia.

_Tässä ei ilmene 4K-tarkkuus eikä mahtava väriavaruus, koska tallenne on tehty hd-laadulla kirkkaasti valaistussa tilassa, mutta salonkikelpoinen muotoilu pääsee videossa näkyviin. Samsung lanseeraa myös uuden kaarevien soundbarien malliston. Huippumallissa on 9.1-kanavainen äänentoisto. _Samsung SUHD pystyy toistamaan peräti 64-kertaisesti enemmän värejä perinteiseen tv:hen verrattuna. SUHD-tv ja Samsungin koko 2015 -tv-mallisto perustuu Tizen-käyttöjärjestelmään. Ne osaavat skaalata sekä SD- että HD-sisältöä UHD-tarkkuuteen. Samsungin SUHD-mallistoon kuuluu kolme tv-mallia: JS9500, JS9000 ja JS8500, joita kaikkia tulee saataville kokoluokassa 48–88 tuumaa. Kaikissa on kaareva muotoilu ja tyylikkäästi suunniteltu, salonkikelpoinen kehys.

Äly-tv kommunikoi älypuhelimien kanssa Samsung uusi Tizeniin perustuvan Smart TV -käyttöjärjestelmän Smart Hub -palveluvalikko on nyt yhdellä sivulla, joten käyttäjän on helpompaa siirtyä sovellusten ja muiden sisältöjen välillä. Smart Hub ehdottaa käyttäjälle yksilöllisiä suosituksia ja näyttää viimeksi katsottuja sisältöjä.

Lisäksi WiFi Directin avulla voi siirtää yhdellä klikkauksella älypuhelimen kuvan televisioon tai toisinpäin. Älykäs televisio osaa etsiä lähellä olevia Samsung mobiililaitteita itsenäisesti. Kaikki vuoden 2015 Samsung Smart TV -mallit on varustettu Tizen-käyttöjärjestelmällä.


Ehkä sinua kiinnostaa...