galaxyperhe

Samsung Galaxy Note -tuoteperhe saa 4g-tuen

Samsung tuo 4g-yhteensopivat mobiililaitteensa Pohjoismaihin vielä tämän vuoden lopulla. 4g-nopeudella voi suoratoistaa hd-sisältöä.

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Neljännen sukupolven matkapuhelinverkon teoreettinen latausnopeus verkosta laitteelle on jopa 100 megabittiä sekunnissa. Se riittää mainiosti muun muassa Samsungin laitteisiin pian saatavan HBO-viihdepalvelun hd-sisällön suoratoistoon.

”Huippunopeiden siirtonopeuksien lisäksi Galaxy Note 10.1 4G:n mukana tulee ilmainen kuuden kuukauden tilaus HBO:n uuteen viihdepalveluun”, toteaa Samsungin telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

4g-nopeudet voidaan jakaa uusista Note-malleista myös muihin laitteisiin, joten teoreettisista 100 megan siirtonopeuksista pääsee nauttimaan puhelimen lisäksi vaikkapa läppärillä tai wlanilla varustetulla kameralla. 4g on mukana kulkeva vaihtoehto kodin kiinteälle internet-yhteydelle. Uusissa 4G-Note-laitteissa on kaikki 3G-malleista tutut älykkäät ominaisuudet, kuten interaktiivisen S Pen -kynän piirto- ja tekstintunnistustoiminnot. Galaxy Note II 4G ja Note 10.1 4G saapuvat Pohjoismaihin vuoden viimeisen vuosineljänneksen aikana.

Galaxy S III -älypuhelimia myytiin 20 miljoonaa kappaletta vain 100 päivässä. Nyt Pohjoismaiden markkinoille tulee lte-versio, jossa on 4g-tuki. Galaxy SIII 4G on Samsungin 4g-tuoteperheen uusin jäsen. Se tulee markkinoille Onyx Black -värisenä ja siinä on 2 gigatavua työmuistia. Lanseeraus tapahtuu portaittain vuoden neljänneltä neljännekseltä alkaen yhteistyössä pohjoismaisten puhelinoperaattoreiden kanssa.

Tekniset tiedot

Ehkä sinua kiinnostaa...