Avatarmind_iPal

Säästä lapsenvahtikuluissa – hanki robotti

Pelottava visio vai nerokas keksintö? Pian voi antaa robotin kaitsea ja viihdyttää lapsia. Näin tekevät jo monet vanhemmat Kiinassa.

keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Onko robotti lapsesi seuraava paras kaveri? Yhä useammat kiireiset kiinalaisvanhemmat antavat robotin kaitsea, viihdyttää ja opettaa 4–8-vuotiaita lapsiaan. Siksi ei ollut ihme, että CES Asia 2016 -elektroniikkamessuilla oli useita lapsenvahtirobotteja.

Osa roboteista osaa sovittaa ilmeensä lasten mielialan mukaan ja toiset opettavat lapsille englantioa ja matematiikkaa leikkien ja laulujen avulla. Lähes kaikki osaavat seurata lasta sisätiloissa ja vastata yksinkertaisiin kysymyksiin.

Videokeskustelu vanhempien kanssa Lapset voivat olla yhteydessä vanhempiinsa robotissa olevan näytön kautta. Vanhemmat voivat myös kurkistaa tenavien touhuja robotin kameran välityksellä.

Videolla laulaa robotti nimeltä AvatarMind iPal, joka maksaa noin 2 000 dollaria. Robotti on kuusivuotiaan korkuinen ja siinä on kiinteä tablet-laite, johon voi asentaa Android-sovelluksia. Robotti tulee ensin saataville vain Kiinassa.

Lisää uusia keksintöjä > täällä

Ehkä sinua kiinnostaa...