Fitbit-kellot

Ranneke seuraa aktiivisuuttasi ja untasi

Aktiivisuusrannekkeistaan tunnettu Fitbit julkaisee kolme uutta aktiivisuuden ja unen seurantaan tarkoitettua ranneketta.

perjantai 31. lokakuuta 2014

Fitbit Charge, Fitbit Charge HR ja fitnesskello Fitbit Surge ovat Fitbitin uudet tuotteet. Ne kertovat käyttäjilleen tarkkaa tietoa aktiivisuudesta ja auttavat saavuttamaan terveys- ja kuntotavoitteita motivoivalla ja yhteisöllisellä tavalla.

Fitbit Charge, Fitbit Charge HR ja fitnesskello Fitbit Surge vastaavat perusliikkujien tarpeiden lisäksi myös aktiivisesti kuntoaan kohottavien ja huippusuoritusta tavoittelevien vaatimuksiin.

Uusia ominaisuuksia ovat muun muassa sykemittari ja gps-paikannustoiminto. Lisäksi rannekkeet näyttävät tulevan puhelun tiedot, jos älypuhelin on lähellä. Tuotteet seuraavat aiempaa useampia liikuntalajeja ja lisäksi unta automaattisesti. Ne tuottavat käyttäjilleen tarkempaa tietoa ja auttavat saavuttamaan terveys- ja kuntoilutavoitteita motivoivalla ja yhteisöllisellä tavalla.

Charge HR ja fitnesskello Surge sisältävät Fitbitin patentoiman PurePulsen, optisen syketeknologian. Se tunnistaa turvallisten led-valojen avulla ranteesta verimäärän muutoksia sydämen lyödessä ja välittää mittaustietoa sydämen sykkeestä. Näin käyttäjät saavat tarkkaa tietoa kalorinkulutuksesta erilaisten liikuntamuotojen aikana, kuten juostessa, pyöräillessä, painonnostossa, hiihdossa ja pilateksessa. Lisäksi se auttaa käyttäjiä saamaan hyödyn irti liikunnasta kertomalla maksimi- ja leposykkeestä.

Fitnesskello Surge sisältää kahdeksan sensorin teknologian, jossa kolme kiihtyvyysanturia, gyroskooppi eli vakain, kompassi, valotunnistin, gps ja sykemittari yhdessä mahdollistavat käyttäjille tarkan aktiivisuuden seurannan. Yhdysrakenteinen gps antaa tietoa vauhdista, matkasta, korkeudesta, väliajoista ja reittihistoriasta.

Vedenkestävä Fitbit Charge mittaa askeleita, etäisyyttä, kaloreita ja noustuja portaita sekä tuottaa niistä reaaliaikaisia mittaustietoja. Laite arvioi automaattisesti unen laatua tarkkailemalla liikkumista ja valveillaoloaikoja. Fitbit Charge on tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat tehostaa jokapäiväistä aktiivisuuttaan ja parantaa yleiskuntoaan. Akku kestää seitsemän päivää.

Fitbit Chargen ominaisuuksien lisäksi Charge HR antaa jatkuvaa tietoa sykkeestä PurePulse- teknologian avulla. Käyttäjä saa tarkkaa tietoa koko päivän kalorinkulutuksesta, parhaan tehon harjoittelusta ja voi ylläpitää tavoitellun intensiteetin harjoittelun aikana. Charge HR on suunniteltu aktiivisille, säännöllisille urheilijoille, jotka haluavat pysyä kunnossa ja saada kokonaiskuvan terveydestään niin salilla kuin sen ulkopuolella. Akku kestää viisi päivää.

Fitnesskello Fitbit Surge tarjoaa gps:n, sykemittarin, aktiivisuuden seurannan ja älykellon toiminnallisuuksia samassa laitteessa. Surge tallentaa useita urheilulajeja, näyttää kokonaisvaltaisen yhteenvedon ja harjoitusvaikutuksen, joka perustuu sykkeeseen ja poltettuihin kaloreihin. Älykellon ominaisuudet tunnistavat saapuvat puhelut, antavat ilmoituksia tekstiviesteistä ja sähköposteista sekä älypuhelimella kuunneltavasta musiikista. Taustavalaistu lcd- kosketusnäyttö helpottaa navigointia eri toimintojen välillä. Surge on suunniteltu treenaamiseen ja terveyteen sitoutuneille käyttäjille, jotka haluavat maksimoida edistymisensä johdonmukaisesti. Akku kestää seitsemän päivää.

Fitbit Charge tulee myyntiin 17.11.2014 Fitbit.com -verkkokauppaan ja alustavasti Coolstuffiin, Stockmannille, Expertiin ja Prismaan. Fitbit Charge HR ja Fitbit Surge ovat saatavilla alkuvuodesta 2015. Fitbit Charge maksaa 139,95 euroa, Fitbit Charge HR 159,95 euroa ja Fitbit Surgen hinta on 259,95 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...