Yepzpn-logo-ja-teksti

Puettava paikannin lapsille

Suomalainen Yepzon on paikannusratkaisu, jonka avulla voidaan paikantaa kadonnut lapsi mistä tahansa. Teknologia yhdistää eri paikannusteknologiat, mobiililaitteet sekä uudenlaisen pilvipalvelun.

perjantai 11. heinäkuuta 2014
Yepzon_photo-main

Aavistuksen tulitikkurasiaa suurempi paikannin kulkee kätevästi lapsen mukana. Laitetta hallitaan älypuhelimella eikä se vaadi tunnuksia tai kirjautumisia. Yepzonissa ei ole katkaisijaa, josta sen voisi sammuttaa ja sen akun kesto on jopa kuukausia.

”Tilastojen mukaan Yhdysvaltain ja EU:n alueilla katoaa yli miljoona lasta vuosittain. Yli 100 000:aa heistä ei koskaan löydetä. Nykyteknologialla niin ei saa olla”, toteaa Yepzonin perustaja Otto Linna.

Puettavia teknologioita ja älyvaatesovelluksia kehittävän Yepzonin paikannusratkaisu on nyt kuluttajien ennakkotilattavissa Kickstarter.com-palvelussa kuluvan vuoden joulutoimituksiin. Yepzon-paikannusratkaisu on kerännyt jo rutkasti ennakkotilauksia kuluttajilta ja jälleenmyyjiltä. Tuotteen hinta Kickstarterin ennakkotilaajille on edullisimmillaan noin 99 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...