aki_choklat

Pilveen rekisteröitävä designlaukku

Suunnittelija Aki Choklatin uudessa laukkumallistossa on nfc-tunnisteet, joilla laukut voidaan rekisteröidä. Lisäksi ostaja saa sovelluksen, jolla voi luoda laukulleen muun muassa matkapäiväkirjan.

perjantai 8. elokuuta 2014

Designer Aki Choklat ja ohjelmistoalan yritys FinnCode Oy ovat lanseeranneet laukkumalliston, jossa ensimmäistä kertaa hyödynnetään nfc-teknologiaa (near field communication) täysin uudella tavalla. Aki Choklat on jo pidemmän aikaa halunnut tuoda teknologian luksusmuotiin ja on innoissaan yhteystyöstä FinnCoden kanssa. Malliston laukut on varustettu käyttäjälle näkymättömällä nfc-tunnisteella, jolla design-tuotteen aitous voidaan todentaa ja kuluttaja rekisteröidä omistajaksi.

Finncode Authentication -tunnisteen voi pienen kokonsa ansiosta sisällyttää mihin tahansa uniikkiin tai arvokkaaseen design-tuotteeseen vaatteista instrumentteihin, kengistä laukkuihin ja silmälaseista kelloihin. Etenkin taistelussa piratismia ja plagiointia vastaan Finncode Authentication osoittaa hyödyllisyytensä.

Tämä suomalainen innovaatio hyödyttää sekä kuluttajaa että yrityksiä FinnCoden omalla sovelluksella, jonka kuluttaja voi ladata oston jälkeen. Tuotteen alkuperä ja tiedot ovat helposti jäljitettävissä ja takuuaika selvitettävissä napin painalluksella. Lisäksi asiakkaille voidaan välittää designerin ja brändin kutsuja tilaisuuksiin ja tapahtumiin, tulevan malliston tietoja sekä yksilöityjä tarjouksia. Laukun omistaja voi luoda laukulleen matkapäiväkirjan, todentaa tuotteen aitouden jälleenmyynnissä sekä paikantaa laukun, jos tämä ilmoitetaan varastetuksi.

Aki Choklatin uusi mallisto koostuu Dara-businesslaukusta (942 £) sekä Ami - unisex clutchista (463 £). Sadankahdenkymmenen kappaleen rajoitettu erä on saatavilla Aki Choklatin verkkokaupasta. Verkkokaupan tuotteilla on maksuttomat toimituskulut ympäri maailmaa.

Ehkä sinua kiinnostaa...