Doorbird-ovipuhelin

Mobiili ovivahti

Kameralla varustettu ovipuhelin lähettää kuvan ja äänen mobiililaitteeseen, kun ovikello soi.

perjantai 2. lokakuuta 2015

DoorBird-ovipuhelinjärjestelmän käyttäjän ei tarvitse nousta sohvalta tai lähteä takapihalta katsomaan, kuka on ovella. Puhelimeen tai taulutietokoneeseen tulee ilmoitus heti, kun ovikello soi ja DoorBird-sovellus näyttää videokuvaa tulijasta, jonka kanssa voi keskustella. Sovelluksella on myös mahdollista avata ovi.

Järjestelmä toimii iOS-ja Android-mobiililaitteiden kanssa. Netin kautta soittavaan ovikelloon voi vastata mistä tahansa, vaikka ei olisi kotona – ja turvallisesti, sillä DoorBird käyttää vastaavaa salaustekniikkaa kuin verkkopankit.

DoorBird-ovipuhelinkameran muovikuorinen perusmalli maksaa 349 euroa. Teräskuoriin paketoitu versio pintakiinnityksellä maksaa 569 euroa ja upotettava malli 549 euroa. Saatavana on myös upotettava malli postiluukulla (849 €). Esimerkiksi aitaan tarkoitettu teräksinen malli, jossa on myös postilaatikko, kustantaa noin tuhat euroa. Tuotteita voi tilata saksalaisvalmistajan verkkokaupasta, tilauksen toimituskulut ovat 24 euroa. Maksuttoman DoorBird-sovelluksen voi ladata mobiililaitteen sovelluskaupasta.

Lisävarusteina saa muun muassa erilaisia kuoria, myös nimikaiverruksella, ja lisäkameran.

Ehkä sinua kiinnostaa...