stratat

MetaWatchilta Strata-älykello

Strata-älykello yhdistetään Iphone 4S- ja Android-älypuhelimiin bluetoothin avulla. Urheilukelloa muistuttavan Stratan värinähälytys ilmoittaa saapuvista puheluista, tekstiviesteistä, sähköposteista, Facebook-ilmoituksista ja Twitter-viesteistä.

keskiviikko 1. elokuuta 2012

"Värinähälytys ja yksinkertainen kellotauluun vilkaisu paljastavat kellon käyttäjälle, onko hänen tehtävä jotain välittömästi vai myöhemmin. Tämä säästää aikaa ja puhelimen akkua sekä eliminoi älypuhelinten käyttöön liittyvän kitkan", sanoo Bill Geiser, MetaWatchin toimitusjohtaja ja toinen yrityksen perustajista.

"Me olemme kehittäneet liikekumppanini kanssa älykelloja viimeiset kahdeksan vuotta. Olemme parantaneet MetaWatchin taustalla olevaa toimitusketjua ja tuotantoverkkoa viimeiset kuusi vuotta. Ja olemme kehittäneet MetaWatchin alustaa viimeiset kaksi vuotta. Tämä kaikki tarkoittaa nyt sitä, että ensimmäiset Kickstarter-tukijat saavat kellonsa syyskuussa ja kaikki tukijat marraskuuhun mennessä."

MetaWatch lanseerasi Strata-älykellon luovia projekteja nettirahoituksella tukevan Kickstarter-palvelun kautta. Ensimmäiset lähetykset Kickstarter-tukijoille alkavat syyskuussa 2012. Kellon hinta on 159–179 dollaria.

MetaWatch on keskittynyt kehittämään tyylikkäitä mobiililaitteina toimivia kelloja. Perustajaryhmä – entiset Fossil-kellojen yritysjohtajat – alkoi suunnittelemaan bluetooth-yhteydellisiä kelloja vuonna 2004. MetaWatchin pääkonttori on Dallasissa, Texasissa, ja sillä on tutkimus- ja kehitysyksikkö Espoossa.

Ehkä sinua kiinnostaa...