Paulig-Muki

Maailman ensimmäinen älykahvikuppi

Pari vuotta sitä saatiin odotella, mutta nyt se on täällä. Älykahvikuppi Paulig Muki tuli myyntiin Pauligin verkkokauppaan.

perjantai 12. elokuuta 2016

Maailman ensimmäisessä älykahvikupissa on kahvin lämpöenergiaa hyödyntävä näyttö, johon voi mobiilisovelluksen avulla ohjata kuvia.

Paulig Mukin taustalla on kaksi perusoivallusta: se yhdistää take away -kulttuurin ja sosiaalisen median – ja tekee jokaisesta kahvikupillisesta yllätyksellisen.

Älykkääksi Mukin tekee siihen integroitu e-paperinäyttö, joka saa virtansa kahvin lämpöenergiasta. Mukin näyttö saa sisältönsä bluetooth-yhteyden avulla mobiilisovelluksesta, ja Mukiin voi lähettää sisältöä kuka tahansa Mukin omistajan Muki-kavereista.

Sisältö latautuu näytölle vain silloin, kun Mukiin kaataa kuumaa kahvia.

Mukia on tällä hetkellä saatavilla vain rajoitettu erä Pauligin omassa verkkokaupassa, joka toimii EU:n alueella. Älykahvikupin hinta on 59 euroa ja siitä on saatavilla kolme eri värivaihtoehtoa.

Paulig Muki esiteltiin kaksi vuotta sitten keväällä, jolloin käynnistyi sen beetatestaus. Alun perin älykahvikuppia odoteltiin kauppoihin jo viime vuoden alussa.

Ehkä sinua kiinnostaa...