hellohelsinki2

Löytöretki digimaailmaan

Digitaalisen elämäntyylin tapahtuma Hello Helsinki! on parhaillaan käynnissä Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla. Tapahtumassa nähdään myös ensi kertaa Suomessa uusi Nokia Lumia 800 Windows Phone -puhelin.

maanantai 14. marraskuuta 2011
hellohelsinki

Lisäksi Vanhalta löytyy joka päivä digitaalinen olohuone, yllätysohjelmaa, Windows Phone -mobiilibaari ja Nokia Lounge sekä suuri joukko asiantuntijoita kertomassa digitaalisuuden viimeisimmistä vinkeistä kuten esimerkiksi ohjaimettomasta pelaamisesta ja ensi-iltapeleistä.

Yleisölle tilaisuus on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä, kokeilla ja ottaa käyttöön uuden teknologian mahdollisuuksia. Microsoftin järjestämä tapahtuma on ensimmäinen kerta, kun yhtiö esittelee Suomessa yhdessä paikassa kaikki ohjelmistonsa ja kumppaneiden laiteuutuuksia. Tapahtumassa nähdään myös ensi kertaa Suomessa Nokian uusi Lumia 800 Windows Phone -puhelin.

Tapahtumassa esitellään viimeisimmät vinkit ja uutuudet muun muassa Windows-puhelimista ja -tietokoneista, vapaa-ajan valokuvaus- ja yhteydenpitosovelluksista, ohjaimettomasta pelaamisesta ja ensi-iltapeleistä, kuten esimerkiksi Halo: Combat Evolved Anniversarysta.

Maanantaina alkanut koko perheelle tarkoitettu ilmaistapahtuma on avoinna yleisölle päivittäin klo 12–21 (huom. tiistaina 15.11. klo 17–21). Järjestäjät odottavat paikalle tuhansia kävijöitä neljän päivän aikana.

Ehkä sinua kiinnostaa...