valkeets2

Korvavalolla kaamosta vastaan

Kaamosmasennuksen ja kaamosoireiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon tarkoitettu Valkee-kirkasvalokuuloke on saanut uuden viimeistellyn muotoilun. Uudistettu musta tai valkea laite ammentaa muotokielensä pohjoismaisesta selkeydestä ja luonnon kaarevista muodoista.

maanantai 12. joulukuuta 2011

Valkee-kirkasvalokuulokkeet lievittävät kaamosmasennuksen oireita tehokkaasti. Korvakäytävän kautta kirkasvaloa antava Valkee tuo myös silmäniloa uuden viimeistellyn muotoilun ansiosta. Uuden, linjakkaamman designin on luonut suomalainen Antti Aunio.

"Halusimme nostaa uudessa versiossa laitteen designin uudelle tasolle. Laite on teknisesti vastaavanlainen kuin aiempi versio”, kertoo laitteen muotoillut teknologiajohtaja Antti Aunio.

Valkee äänestettiin viime vuonna DesignPartners 2010 -tapahtumassa 100 tuotteesta top 10 inspiroivimman tuotteen joukkoon. Valkee on saanut käyttäjiltä paljon kiitosta helppokäyttöisyydestä. Pienikokoinen laite kulkee kätevästi mukana ja päivittäisen valohoitoannoksen voi helposti nauttia esimerkiksi työmatkalla.

Laitteeseen on valmiiksi ohjelmoitu päivittäiseksi annokseksi sopiva noin 10 minuutin hoitoaika. Laitteen hoitoaikaa voi säätää yksilölliseksi nettiselaimen avulla MyValkee-palvelussa.

Kirkasvalo on laajasti tunnustettu tehokkaaksi keinoksi hoitaa kaamosmasennusta. Valkeen kirkasvalokuuloke perustuu uuteen tutkimustietoon aivojen valovasteellisuudesta: korvakäytävän kautta kirkasvalo ohjautuu suoraan aivoalueille, joiden tiedetään olevan keskeisiä masennukseen liittyen, ja joissa on Oulun yliopiston tutkimuksissa todettu olevan valolle vasteellisia proteiineja. Proteiinien laaja-alainen esiintyminen ihmisaivoissa julkaistiin ensimmäisenä maailmassa suomalaistutkimuksessa elokuussa 2011.

Valkee kirkasvalokuulokkeiden hinta on 185 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...