lg_homechat

Juttele jääkaapille

LG:n HomeChat-palvelun avulla voi kommunikoida LG:n älykkäiden kodinkoneiden kanssa ja ohjata niitä myös kaukana kotoa.

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Jääkaapin sisälle yläosaan asetetun kameran avulla näet älypuhelimella tai tabletilla, mitä jääkaappisi sisältää. Laajakuvakamera näyttää koko jääkaapin sisällön, ei vain ylähyllyn. Kamera tunnistaa jääkaapin oven avauksen ja samalla tallentaa kuvia jääkaapin sisällöstä, joten saat siitä jatkuvasti ajantasaista tietoa.

Älykkäisiin kodinkoneisiin rakennettu HomeChat-toiminto perustuu luonnollisen kielen periaatteisiin ja kieliteknologiseen soveltamiseen, jossa ihmisen tuottamaa puhetta ja kirjoitusta tuotetaan tietokoneella käsiteltävässä muodossa. Lisäksi Homechatin taustalla on Line-chat-sovellus, jolla on yli 300 miljoonaa käyttäjää.

Line-chatilla varustettu LG HomeChat mahdollistaa älykkäiden kodinkoneiden säätöjen muuttamisen, vaikka ei olisikaan kotona. HomeChatin käyttöliittymällä voi chattailla LG:n jääkaapin, pesukoneen tai uunin kanssa – kuten oikean ihmisen kanssa.

Lisäksi voi pikavalinnoilla säätää kodinkoneiden asetuksia valmiiksi ohjelmoiduilla käskyillä. HomeChatissa on kolme erilaista käyttötilaa riippuen siitä, missä olet ja kuinka pitkään: Vacation, Away tai Return Home.

Tuore mallisto sisältää integroidulla kameralla varustetun jääkaapin, pesukoneen, jonka voi käynnistää ja ohjelmoida HomeChatilla, sekä Lightwave-uunin, jota voi ohjata nfc- ja wlan-yhteyden kautta.

LG:n uusi HomeChat-yhteensopiva kodinkonemallisto lanseerataan ensin Etelä-Koreassa ja sitten muilla markkinoilla, kuten Yhdysvalloissa.

Ehkä sinua kiinnostaa...