beewiheli

Jalkapalloileva minirobotti tottelee älypuhelinta

BeeWi-tuotesarjan uutuus on Kick Bee, jalkapalloileva minirobotti, jota ohjataan älypuhelimen sovelluksella ja bluetooth-yhteydellä.

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Tulevaisuuden siivoojarobottia muistuttavalla BeeWi Kick Bee -minirobotilla on edessään kaksi jalkaa, joilla se voi potkia pientä jalkapalloa maaliinsa. Sekä pallo että maali toimitetaan minirobotin mukana. Hankkimalla useamman minirobotin saa nykyaikaisen moninpelin, joilla voi korvata mekaaniset pöydillä pelattavat jalkapallo- tai jääkiekkopelit. Ilman palloa miniroboteilla voi kisata vaikkapa sumopainin tuoksinassa.

Kahdella tehokkaalla servomoottorilla liikkuva minirobotti toimii kahdella AAA-sormiparistolla jopa kahdeksan tuntia kerrallaan. Minirobotin bluetooth 3.0 -yhteyden kantama on jopa 10 metriä, joten se sopii hyvin niin pöytä- kuin lattialeikkeihinkin.

Minirobottia ohjataan BeeWi BotPad -sovelluksella, jonka voi ladata Iphone- tai Android-älypuhelimeen ilmaiseksi Apple App Storesta ja Google Play Storesta. Ohjaaminen tapahtuu puhelimen kallistussensorilla ja kosketusnäytön painikkeilla. Sovelluksen käytön luvataan olevan helppoa perheen pienimmillekin ohjaajille.

Kick Bee -minirobotti on jo neljäs älypuhelimella ohjattava BeeWi-viihdelaite. Aiemmin Suomen markkinoille on julkaistu myös bluetooth-yhteydellä toimivat BeeWi Storm Bee -helikopteri ja BeeWi Mini Cooper -auto. Myös niitä ohjataan langattomasti älypuhelimen sovelluksella.

Futuristisesti muotoiltu BeeWi WiFi Camera Buggy on puolestaan langattomalla wlan-verkkoyhteydellä ja videokameralla varustettu leikkiauto. Videokameralla voi tallentaa liikkuvaa videokuvaa ja yksittäiskuvia ajon aikana.

BeeWi Kick Bee -minirobotti maksaa 39 euroa. BeeWi Storm Bee -helikopteri maksaa 59, BeeWi Mini Cooper -auto 49 ja BeeWi WiFi Camera Buggy 129 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...