nuokkologo

Ideoi innovaatio – voita 3000 €

Tietotekniikan liitto yhteistyökumppaneineen kannustaa tänä syksynä nuoria itse ideoimaan uusia teknisiä innovaatioita nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi Nuokko-kilpailun avulla.

keskiviikko 26. syyskuuta 2012
nuokkomain

Nuokko järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna, jolloin ideoita kerättiin nuorten verkostoitumiseen. Tänä vuonna teemaksi valittiin yhteiskunnallisessa keskustelussa voimakkaasti esille noussut nuorten syrjäytyminen: Toiveissa on löytää toteuttamiskelpoinen idea, jonka muuttumista todeksi kilpailu tukee.

”Nuoret itse tuntevat nuorten maailman parhaiten, ja tietotekniikka on nykyään valtavan merkittävässä roolissa heidän elämässään. Haluamme herätellä nimenomaan teknisesti suuntautuneita opiskelijoita siihen, että he voivat vaikuttaa nuorten hyvinvointiin ja ympäröivään yhteiskuntaan heille tutun tietotekniikan avulla”, kertoo Tietotekniikan liiton toiminnanjohtaja Robert Serén.

Kilpailun pääyhteistyökumppanina toimii W3 Group. Tuomaristo valitsee finalistit, joista järjestetään sitten yleisöäänestys. Kilpailuun voivat osallistua 15–27-vuotiaat, yksin tai ryhmänä. Kilpailuun voi osallistua tekemällä ehdotuksen ideasta, jota ei ole julkistettu ennen 19.9.2012. Kilpailutöiden on oltava perillä viimeistään 22.10.2012 ja voittaja selviää 11. joulukuuta.

Ehkä sinua kiinnostaa...