talkband-b2-irti

Huaweilta puettavia älylaitteita

Huawei julkisti Barcelonan Mobile World Congress 2015 -messuilla joukon älylaiteuutuuksia. Niistä TalkBand B2 ja TalkBand N1 edustavat yhtiön puettavien älylaitteiden uusinta aaltoa.

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Huawei TalkBand B2 on bluetooth-kuulokkeen ja rannekkeen yhdistelmä, jolla voi seurata kuntonsa kehittymistä ja synkronoida tiedot puhelimeen.

Huawei TalkBand B2:ssa on edeltäviä malleja kehittyneempi bluetooth-yhteys. Lisäksi sen 6-akselinen sensori tunnistaa ja tallentaa liikkeet tarkasti. Se erottaa myös syvän ja kevyen unen jaksot ja voi siten tarjota käyttäjälleen vinkkejä, miten hän voi parantaa unen laatuaan.

TalkBand B2:ssa on äänenvaimennusteknologialla varustettu dual-mikrofoni. Bluetooth-yhteyden lisäksi siinä on älykäs sensori, joka tunnistaa onko bluetooth-kuuloke liitetty rannekkeeseen vai ei, ja tietää siten syöttääkö se audiovirtaa (musiikki/puhelu) puhelimeen vai B2-rannekkeeseen. TalkBand B2:ssa on myös hakulaite, joka etsii ja paikallistaa älypuhelimen sen mallista huolimatta.

Älykello valvoo myös unta

Huawei Watch on yhtiön ensimmäinen älykellolanseeraus. Kellossa on täysin pyöreä näyttö naarmutusta kestävällä safiirikristallilasilla. Kellon kuori ja ydin ovat karkaistua ruostumatonta terästä.

Kellon 1,4 tuuman (42 mm halkaisija) amoled-näyttö 400 x 400 pikselillä (286 ppi, 10 000:1 kontrastisuhde) tekee siitä Android Wear -älykelloista luettavuudeltaan terävimmän. Päävärivaihtoehtoja on kolme: musta, kulta ja hopea. Lisäksi kellon ilmettä voi personoida vaihtamalla kellotaulun väriä ja ranneketta. Huawei Watch -kellon mukana tulee magneettinen latausasema.

Yli 130 komponentista koostuva, Android Wear -käyttöjärjestelmää hyödyntävä Huawei Watch voi vastaanottaa tekstiviestejä, sähköposteja, kalenterimerkintöjä, sovelluksia ja soittotietoja. Kello sopii yhteen Android 4.3 ja sitä uusimpien älypuhelinmallien kanssa. Huawei Watch -kellossa on sen kokoon nähden tehokas 1,2 GHz:n Qualcomm-prosessori.

Lisäksi kelloon on sisällytetty 4 gigaa tallennustilaa, 512 gigaa muistia ja bluetooth 4.1 -yhteys. Kellon toimintoja ovat sykemittari, liikesensoreita ja tunnistin, joka aistii automaattisesti käveleekö, juokseeko, pyöräileekö, vaeltaako vai nukkuuko sen käyttäjä.

Huawei Watch kertoo käyttäjälleen kalorikulutuksen, sykkeen, vaelluskorkeuden, askelten määrän sekä kuljetun matkan pituuden.

Hifistin bluetooth-kuuloke

Huawei TalkBand N1 on alan ensimmäinen hifi-stereo- ja bluetooth-kuuloke-yhdistelmä. Lisäksi siinä on 4 gigan verran säilytystilaa mp3-tallenteille, bluetooth-soittotoiminto ja urheilusuoritusten seurantasensori. bluetooth-apt-x-teknologian ansiosta TalkBand N1:n ääni on cd-tasoista.

TalkBand N1 -kuulokkeissa on askel- ja matka- sekä kaloreiden kulutusta mittaavat laskurit. Lisäksi laitteessa on toiminto, joka ilmoittaa soittajan numeron tai nimen. Tpu-kumista valmistetut TalkBand N1 -kuulokkeet painavat vain 18 grammaa.

IP54-pöly- ja vesisuojauksen ansiosta ne kestävät hyvin hikoilua ja soveltuvat siksi myös aktiivisen urheilijan käyttöön. Korvanapeissa on magneettinen suojus. Yhdistämällä napit toisiinsa napeista piuhoineen saa tarvittaessa jopa korun. Värivaihtoehdot ovat hopea, harmaa ja punainen.

Myös MediaPad X2 -puhletti on yksi yhtiön tärkeimmistä messujulkistuksista, joka kuuluu Huawein uuteen Dreams Inspire Creativity -konseptiin. Huawei MediaPad X2 on markkinoiden ensimmäinen 64-bittisellä ultra octa-core -piirisarjalla ja kahdella sim-korttipaikalla varustettu 4g lte -yhteensopiva puhletti.

Ehkä sinua kiinnostaa...