slatebookx2

HP:ltä Android-pohjainen tehohybridi

HP SlateBook x2 on kannettava tietokone, jonka näytön voi irrottaa tabletiksi. Laite on ensimmäinen Android-pohjainen hybridi, jossa on uusi Nvidia Tegra 4 -mobiilisuoritin.

perjantai 24. toukokuuta 2013

Uuden Tegra 4 -suorittimen kerrotaan kuusinkertaistavan laskentatehon edellisen sukupolven tehosuorittimeen verrattuna. HP SlateBook x2 mahdollistaa todentuntuiset pelielämykset, nopean verkkoselaamisen ja sulavan hd-videotoiston. Käytössä on myös TegraZone-pelienhakusovellus.

"Ihmiset haluavat käyttää ja jakaa sisältöä kaikkialla, kaikkina aikoina ja kaikilla eri laitteilla. He odottavat saumatonta yhteiskäyttöä", toteaa johtaja Ari Koskinen HP Suomen Työasema- ja tulostusratkaisut-yksiköstä.

"HP SlateBook x2 on uusin osoitus sitoutumisestamme pc:iden ja tabletien jatkuvaan kehittämiseen ja käyttäjien kaipaamaan joustavuuteen niin kotona, toimistolla kuin tien päälläkin."

HP SlateBook x2 tulee hybridilaitteiden tuoteryhmään palkitun HP Envy x2:n lisäksi. Suomeen kesäkuussa saatavan HP Slate 7 -tabletin tavoin HP SlateBook x2 tukee Googlen palveluita ja täydentää HP:n tarjontaa eri käyttöjärjestelmillä varustetuissa laitteissa.

HP SlateBook x2 on suunnattu niin työhön kuin vapaa-aikaan, sillä laitteessa yhdistyvät tabletin helppokäyttöisyys ja kannettavan tietokoneen suorituskyky. Magneettinen saranarakenne ja kaksoisakkujärjestelmä (yksi akku peruskoneessa ja toinen tabletissa) mahdollistavat helpon siirtymisen kannettavasta taulutietokoneeseen ja takaisin.

SlateBook x2:ssa on Android Jelly Bean 4.2 -käyttöjärjestelmä ja esiasennetut Google-palvelut, kuten Google Now, Google-haku, Gmail, YouTube, Google Drive ja Google+ Hangoutit usean henkilön videokeskusteluihin sekä mahdollisuus käyttää Google Play -kaupasta ladattavia sovelluksia ja digitaalista sisältöä.

Laitteessa on 10,1-tuumainen (25,65 cm) hd-kosketusnäyttö, 32 gigatavun tallennuskapasiteetti ja DTS Sound+ Solution multimediaelämyksiä varten.

HP SlateBook x2:n odotetaan tulevan myyntiin Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa heinäkuussa, ja sen suositushinta on 499 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...