dlink857

D-Linkiltä huippunopea reititin median suurkuluttajille

D-Linkin uudella DIR-857-mediareitittimellä mediatiedostojen jakaminen kotiverkossa onnistuu salamannopeasti. Reitittimen langaton tiedonsiirtonopeus on jopa 900 megabittiä sekunnissa, ja se osaa käyttää kahta langatonta taajuutta samanaikaisesti, jolloin nopeus kummallakin taajuudella on maksimissaan 450 megabittiä sekunnissa. DIR-857 kuuluu uuteen Amplifi-tuotesarjaan.

maanantai 30. huhtikuuta 2012

D-Linkin uutuuslaite päihittää kilpailevat laajakaistareitittimet huikealla kahden gigabitin sekuntivauhtiin yltävällä maksimitiedonsiirtonopeudella lähiverkon ja internetin välillä. DIR-857 sopii suurta kaistanleveyttä vaativiin toimintoihin, kuten videopuheluihin, verkkopelaamiseen ja netti-tv:n katseluun tai jopa näiden kaikkien tekemiseen samanaikaisesti. Reitittimessä on lisäksi hyvä suoratoistokyky yhdysrakenteisen sd-muistikortinlukijan tai usb 3.0 -liitännän kautta, joten sen avulla on vaivatonta jakaa suurikokoisia mediatiedostoja langattomassa kotiverkossa.

”Arvioiden mukaan vuonna 2015 langattomia kotiverkkoja on asennettu jo 290 miljoonaa, joista kahta kolmasosaa käytetään multimediasisällön jakamiseen. Vanhemmat reitittimet eivät enää kykene tarjoamaan riittävää nopeutta tai tehoa. Uusi Amplifi-mallistomme on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme yhä vaativampiin tarpeisiin. DIR-857 on ipv6-yhteensopiva, joten sitä ei tarvitse päivittää tai vaihtaa uuteen palveluntarjoajan siirtyessä käyttämään uusinta ip-standardia,” kertoo D-Linkin tuotepäällikkö Marco Stenvall.

Laitteen dualband-tekniikka käyttää kahta langatonta taajuutta samanaikaisesti: yhtä taajuutta päivittäisiin toimintoihin, kuten netin selailuun ja sähköpostin käyttöön, ja toista, yli 5 GHz:n taajuutta, mediasisällön lataamiseen ja jakamiseen. Tiedostoja voi siirtää suoraan kannettavaan tietokoneeseen, pelikonsoliin tai mediatoistimeen, kuten D-Linkin Boxee Boxiin.

DIR-857 tukee SharePort-tekniikkaa, joka helpottaa mediatiedostojen, tallennustilan ja tulostimen jakamista lähiverkossa. Lisäksi tarjolla on SharePort-mobiilisovelluksia, jotka toimivat Ipadilla ja Iphonella.

D-Link DIR-857:n ohjehinta on 229 euroa.

D-Link julkisti DIR-857-reitittimen esittelyn yhteydessä uuden Amplifi-tuoteryhmän, johon kuuluvat yhtiön suorituskykyisimmät kodin verkkoratkaisut.

Ehkä sinua kiinnostaa...