Beatscanner-koira

BeatScanner mittaa rytmin

BeatScanner-sovelluksen avulla voi mitata sydämen rytmin alle kahdessa minuutissa.

tiistai 28. kesäkuuta 2016

BeatScannerilla voi helposti mitata myös eläimen sykkeen.

BeatScanner hyödyntää älypuhelimen tai iPadin erittäin herkkää kiihtyvyysanturia ja gyroskooppia ja havaitsee pienimmätkin liikkeet. Mittaus kestää vähintään 15 sekuntia ja enintään kaksi minuuttia, jonka jälkeen tiedot analysoidaan automaattisesti BeatScannerin tehokkaalla pilvipalvelulla.

Mittari osoittaa rytmissä havaitun vaihtelun ”BeatScannerin analyysiohjelmiston laskema tulos kertoo rytmin vaihtelun. Mitä säännöllisempi rytmi, sitä alhaisempi tulos. Vihreä väri osoittaa rytmin tasaisuutta, keltainen hieman epäsäännöllistä ja punainen epäsäännöllistä rytmiä”, sanoo Ossi Tiihonen, SuperECG.comin perustaja.

Sydämen rytmin analysoimiseksi tarvitsee vain rentoutua tuolille tai sängylle. Puhelin tai iPad asetetaan sydämen kohdalle. Paras mittaustulos saadaan, kun laite on rintalastan tai kylkiluun päällä, jolloin liike voidaan tunnistaa täsmällisesti. Laite täytyy pitää vakaana mittauksen aikana ja varoa pudottamasta sitä.

BeatScannerin tehokas analytiikka mahdollistaa myös eläinten sykkeen ja rytmin analysoinnin. Eläinten rytmihäiriöiden havaitseminen tai sykkeen mittaaminen on usein haasteellista. BeatScannerilla mitattaessa eläimen tarvitsee vain olla rauhallinen ja paikallaan.

Tiedot voi myös jakaa kuvana esimerkiksi sähköpostissa. Kuvan tarkkuus on suuri, 2400 x 3284 pikseliä, joten sitä voi tarkastella yksityiskohtaisesti. (Napsauta ylläolevaa kuvaa, niin näet sen täydessä koossa omalla välilehdellään.)

BeatScanner on ladattavissa App Storesta ja Google Play Storesta. Sovellus on optimoitu iOS 8.0:lle tai sitä uudemmalle käyttöjärjestelmälle ja mm. Samsungin S6 ja S7 -älypuhelimille.

Sovellusta voi kokeilla kolme päivää ilmaiseksi, jona aikana voi tehdä kymmenen mittausta. Sovelluksen vuosimaksu on noin 10 euroa.

BeatScanner -sovelluksen kehittäjät ovat insinöörejä, erikoislääkäreitä ja teknologian edelläkävijöitä, jotka ovat aikaisemmin kehittäneet etäanalyysiratkaisuja ja -palveluja mm. sydämen rytmihäiriöiden tunnistamiseen.

Ehkä sinua kiinnostaa...