Ring

Älysormus ohjaa kaikkia laitteita

Ring on Logbar-yhtiön kehittämä älysormus, jolla voi ohjata kaikkia langattomia laitteita, niin puhelinta kuin televisiota.

keskiviikko 7. tammikuuta 2015
Ring finger

Las Vegas: Messuilla kohistaan Logbarin uutuudesta, Ring-älysormuksesta, jonka avulla voi ohjata eri laitteita itsevalintaisilla eleillä. Voisi melkein veikata, että innoitusta laitteeseen on haettu Tolkienin trilogiasta tai Hobitista.

”Yksi sormus heidät löytää, se yksi heitä hallitsee...”

Melkein kuin Tolkienin tarinat Sormusten herra ja Hobitti olisivat tulleet todeksi.

Sormus käynnistetään, paritetaan puhelimen kanssa, käynnistetään sovellus ja sitten vfain valitaan, mitä haluaa ohjata ja millaisilla eleillä. Yhdellä eleellä voi esimerkiksi säätää musiikin äänenvoimakkuutta ja vastaavasti toisella eleellä voi ohjata valaistusta, kun käytössä on langattomasti säädettävä valaistusjärjestelmä.

Jos käytössä on vain infrapunaohjausta tottelevia laitteita, sormuksen haltija voi hankkia lisävarusteeksi langattoman Ring Hub -keskittimen, joka muuntaa eleet infrapunamuotoon. Näin pääsee heiluttamaan haluamaansa sormea myös vanhemmille televisioille.

Ring käyttää bluetooth-yhteyttä ja liiketunnistusta Ring on varustettu bluetooth-yhteydellä, liiketunnistimella, värinätoiminnolla, hipaisukytkimellä ja led-merkkivalolla. Antennikin on mahdutettu samaan rinkulaan. Akkukestoksi ilmoitetaan 1-3 päivää käytöstä riippuen. Ring on japanilaisen Logbar-yhtiön kehittämä laite, joka tulee myyntiin Yhdysvalloissa kevään aikana. Hintaa Ringillä on noin 200 dollaria. Täkäläisille markkinoille tulosta ei ole tietoa.

Ehkä sinua kiinnostaa...