Withings_Activité

Älykäs sveitsiläinen

Withings Activité -älykello osoittaa, että aktiivisuutta ja muuta hyvinvointia seuraavan rannelaitteen ei tarvitse näyttää teknolelulta.

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Withings Activité on huippulaadukas ja klassisen tyylikäs Sveitsissä valmistettu analoginen rannekello, johon on lisätty digitaalisia älytoimintoja ja yhteys Health Mate -älypuhelinsovellukseen.

Rannekellon materiaalit ovat erittäin korkealuokkaisia. Vedenpitävä ja naarmuttumaton kello on tehty kestävästä safiirilasista ja ruostumattomasta teräksestä. Nahkaranneke on tehty samasta Haasin nahkatehtaan Barenia-nahasta, jota ranskalaiset muotitalot suosivat. Urheilukäyttöön toimitetaan lisäksi vaihdettava silikoniranneke.

Kelloa ei myöskään tarvitse ladata, vaan se toimii yhdellä kelloparistolla jopa kahdeksan kuukautta.

Henkilökohtainen valmentaja

Withings Activité kykenee seuraamaan liikkumisen aktiivisuutta, kalorien kulutusta ja unen laatua. Seurattavia aktiviteetteja voivat olla kävely, juoksu ja uinti. Langattomasti älypuhelimeen liitettynä kokonaisuudesta tulee sekä huomaamaton ja helppokäyttöinen hyvinvoinnin seuraaja että henkilökohtainen valmentaja.

Withings Activité -älykellon kuluttajahinta on 390 euroa. Kesäkuussa myyntiin tuleva Withings Activité Pop on edullisempi ja nuorekkaampi versio Activité-älykellosta. Se on toiminnoiltaan täysin samanlainen kuin isoveljensä, mutta se on tehty edullisemmista materiaaleista. KotiMikro testaa Pop-version jo huhtikuun lopulla ilmestyvässä 7-numerossa.

Ranskalainen Withings on henkilökohtaisen hyvinvoinnin ja kodin hallinnan älytuotteiden pioneeri. Ensimmäisen langattomaan lähiverkkoon liitettävän älykkään henkilövaakansa se julkisti jo yli viisi vuotta sitten. Withingsin henkilökohtaisen hyvinvoinnin ja kodin hallintaan soveltuvat älytuotteet tuo Suomessa myyntiin Bluebaum Oy.

Älykellon lisäksi myynnissä on muun muassa 199 euron hintainen Withings Home, täysteräväpiirtoinen videokamera, jonka älytoimintoihin kuuluu esimerkiksi sisäilman laadun seuranta. Saatavana on myös Withings Smart Body Analyzer -henkilövaaka, joka maksaa 159 euroa. Langattoman vaa’an ”perusmalli” maksaa 99 euroa.

Kaikkia Withinhgsin älylaitteita voi hallita Health Mate -sovelluksella ja laitteet toimivat myös Applen Terveys-sovelluksen kanssa.

Ehkä sinua kiinnostaa...