glance smart clock

Älykäs seinäkello huolehtii arjestasi

Älykello on löytänyt tiensä ranteeseen, ja nyt uuden sukupolven aikaraudan voi ripustaa myös seinälle. Glance-kellolle haetaan parhaillaan tuotantovaroja joukkorahoituksella.

perjantai 23. syyskuuta 2016

Kalenterimerkinnät, viestit ja ilmoitukset pysyvät nyt hallussa ilman että puhelin pitää ottaa esiin. Glance on seinälle ripustettava älykello, joka kertoo suurin piirtein kaiken, mitä mobiililaitteessasi tapahtuu.

Glance on enemmän kuin kello Viisareilla ilmoitettavan ajan lisäksi Glancessa on led-näyttö, johon ilmestyvät kaikki viestit ja ilmoitukset, jotka saat puhelimeesi.

Kun kello on yhdistetty mobiililaitteeseen, käyttäjä voi valita, miltä sovelluksilta tulevia ilmoituksia kello näyttää. Se voi esimerkiksi muistuttaa kalenterimerkinnöistä ja kertoa, kun olet saanut uuta sähköpostia.

Glancen tuotantoon haetaan varojaa Indiegogo-joukkorahoitusprojektilla. Kiinnostuneet voivat antaa rahaa projektiin ja varmistaa, että saavat kellon ensimmäisten joukossa. Minimitavoite on jo ylitetty reilusti, kun rahoitusprojektia on jäljellä vajaa kuukausi. Kellon saa tällä hetkellä 198 dollarilla eli noin 176 eurolla, ilman toimituskuluja ja veroja. Lopullinen hinta, kun kello julkaistaan helmikuussa 2017, tulee olemaan 398 dollaria eli noin 354 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...