Koli-Street-View

Suomen Street View -näkymiä on päivitetty lähes sadalla uudella kohteella

Kansallispuistoja, rantareittejä, huvipuistoja ja nähtävyyksiä verkkoon. Street view täydentyi 78 kiinnostavalla kohteella.

torstai 20. elokuuta 2015

Google on lisännyt Suomessa Street View -katunäkymäpalveluunsa suuren joukon sellaisia kohteita joihin autolla ei voi ajaa. Kuvauksia on tehty esimerkiksi kolmipyörillä, joilla voi ajaa puistoissa.

Elokuun alussa palveluun tuli kuvamateriaalia kymmenistä kohteista ympäri Suomea. Uusi materiaali tarjoaa mahdollisuuden kenelle tahansa missä tahansa päin maailmaa "käydä" vaikkapa Suomenlinnassa tai ihailla Kolin maisemia.

Mukana on esimerkiksi pääkaupungin nähtävyyksiä ja puistoja (Suomenlinna, Olympiastadion, Korkeasaari, Kaivopuisto, Keskuspuisto), huvipuistoja (Tropiclandia, Wasalandia, Linnanmäki), kirkkoja (Vanajan kirkko, Tuuloksen kirkko, Hauhon kirkko, Mikaelinkirkko Turussa) sekä kansallispuistoja (Nuuksion kansallispuisto, Pallas-Yllästunturin kansallispuisto, Kolin kansallispuisto) ja rantareittejä (Vaasan rantareitti, Espoon Rantaraitti, Jyväskylän Rantaraitti).

Joulupukki ja Ateneumin taideaarteet löytyvät myös Googlen kokoelmista

Viime vuonna Google kuvasi Rovaniemellä sijaitsevan Joulupukin kammarin, pajakylän ja pääpostin globaaliin Street View Special Collects -kokoelmaansa. Myös Lapin revontulet ovat päässeet kokoelmaan.

Google Street View -moottorikelkka.

Street View -kokoelmassa on myös joukko Alvar Aallon suunnittelemia rakennuksia, myös niiden sisätiloihin pääsee tutustumaan virtuaalisesti. Google on kuvannut tavallisten katunäkymien lisäksi Ateneumin taidemuseon Google Art Project -kokoelmaansa.

Tutustu Street View -palveluun täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...