Suomen Koiramuseo

Suomen Koiramuseo avattiin nettiin

Suomen Koiramuseo tuo Kennelliiton historialliset kokoelmat nettiin kaikkien nähtäväksi. Ensimmäinen verkkonäyttely käsittelee suomenpystykorvaa.

maanantai 30. toukokuuta 2016 teksti J. Koivisto Kuvat: Kennelliitto

Suomen Kennelliitto on lanseerannut Suomen ensimmäisen koiraharrastamiseen liittyvän museon netissä. Suomen Koiramuseo nostaa Kennelliiton historiallisista kokoelmista esiin teemoja verkkonäyttelyiden avulla. Ensimmäinen näyttely 'Pikinokasta kansalliskoiraksi' käsittelee suomenpystykorvaa.

Koiramuseo hyödyntää monenlaisia esitystapoja, kuten pyöriviä 360-kuvia. Verkkomuseossa kävijä voi tarkastella esimerkiksi koiran luurankoa haluamastaan suunnasta.

Kaikille avoin museo on vuorovaikutteinen ja toimii muistojen herättelijänä. Museo kannustaa kävijöitä jakamaan omia muistojaan ja kertomuksia, jotka ovat elävää perinnettä ja tärkeä osa koiraharrastamisen historiaa.

Tunnista kuukauden kuva Koiramuseo kerää Kuukauden kuva -kampanjalla tietoa esineistä ja kuvista, joista sillä on puutteelliset tiedot. Tietoja voi kertoa täyttämällä museon sivuilta löytyvän lomakkeen.

Ehkä sinua kiinnostaa...