S-kauppa-kuitti

S-ryhmä vei kassakuitit digiaikaan

S-ryhmä on ottanut käyttöön mobiilissa toimivan sähköisen kassakuittipalvelun. Palvelu on ensimmäinen näin laajasti toimiva sähköinen kassakuittiratkaisu Suomessa.

perjantai 9. syyskuuta 2016

S-ryhmän asiakas voi ottaa halutessaan käyttöönsä paperikuitin rinnalla toimivan sähköisen kassakuittiarkiston tai luopua kassalla tulostettavista kuiteista kokonaan. Sähköiset kassakuitit ovat selattavissa S-ryhmän S-mobiili-kännykkäsovelluksessa ja S-kanavan Oma S-kanava -osiossa lähes välittömästi ostotapahtuman jälkeen.

Sähköinen kassakuittipalvelu on käytössä seuraavien ketjujen fyysisissä toimipisteissä: S-market, Prisma, Sale, Alepa, Sokos, Kodin Terra, Emotion sekä ABC.

Sähköisen kassakuitin saa kaikista ostoksista, joista on kirjattu Bonukset eli joiden yhteydessä on käytetty S-Etukorttia. Kokonaan paperittoman kassa-asioinnin edellytyksenä on S-Etukortti Visa, koska tieto paperittomasta asioinnista tallennetaan S-Etukortti Visa -kortin sirulle.

Paperikuitista luopuminen arjen ekoteko Sähköinen kassakuitti otetaan käyttöön joko S-mobiilissa tai kirjautumalla S-kanavan Oma S-kanava -osioon. Kokonaan paperittomaan kassa-asiointiin siirtyessä asiakkaan tulee käydä päivittämässä S-Etukorttinsa sirutieto S-ryhmän itsepalvelupisteistä löytyvässä S-Etukorttipäätteessä.

Asiakkaita kannustetaan kokeilemaan paperikuitittomuutta rohkeasti, sillä turhista paperikuiteista luopuminen on todellinen arjen ekoteko.

”S-ryhmän toimipaikoissa kuluu vuosittain kuittipaperia noin 81 000 kilometriä, eli kahden maailmanympärysmatkan verran. Iso osa tästä on turhaa jätettä, sillä moni asiakkaistamme heittää kassan tulostaman kuitin suoraan roskakoriin. Sähköinen kassakuitti ei aiheuta kaaosta lompakkoon ja pysyy aina matkassa omassa puhelimessa”, asiakkuusjohtaja Pekka Malmirae SOK:lta kertoo.

Tarkemmat ohjeet sähköisen kassakuittipalvelun käyttöönottoon ovat S-kanavan sivuilla.

Ehkä sinua kiinnostaa...