nextmesh

Helsinkiin ilmainen wlan

Helsinki juhlii tänä vuonna 200-vuotista taivaltaan pääkaupunkina. Juhlavuoden kunniaksi NextMesh avaa Helsinkiin ilmaisen wlan-yhteyden, joka otetaan käyttöön Helsinki-päivänä 12.6.

perjantai 1. kesäkuuta 2012
nappis

NextMesh City on vapaasti kaikkien Helsingin keskustassa asuvien ja asioivien käytettävissä oleva langaton verkko. Verkkopalvelu tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää älykkäitä päätelaitteita yhdistämällä turvallisesti internetiin.

Cityn myötä Helsingistä tulee maailman ensimmäinen pääkaupunki, jonka keskustan viestiliikenne perustuu langattomaan, maksuttomaan, kirjautumisvapaaseen ja yhtenäiseen wlan-verkkoon.

NextMesh rakentaa Helsinkiä langattomaksi yhdessä Rovion kanssa. Käytettäessä wlan-verkon tunnistaa verkkonimestä AngryBirds Wi-Fi.

AngryBirds Wi-Fi toimii aluksi alueella Kampista Kauppatorille ja Kaivopuiston rantaan, mutta kuuluvuusalue tulee laajenemaan. Kuuluvuusalueen laajentumista voi seurata Facebookissa viikosta 24 alkaen.

NextMesh City toimii samalla uudenlaisena mediana mainostajille. ”Mobiilista tiedonsiirrosta on tulossa massamedia. Vastaamme uuden tilanteen haasteisiin ja asiakkaiden tarpeisiin omalla teknologiallamme”, sanoo NextMeshin toimitusjohtaja Jari Mattila."

Kehittynyt tietoliikenneverkko nostaa Helsingin edelläkävijöihin. NextMeshin käyttämä teknologia eroaa muista wlan-verkoista yhtenäisyydellään, mikä mahdollistaa laajan kokonaisuuden käyttöönoton. Verkon käyttö ei edellytä erillistä kirjautumista tai salasanoja.

NextMesh kehittää, suunnittelee, asentaa ja ylläpitää wlan-ratkaisuja. Käytössä oleva teknologia on syntynyt 10 vuoden tuotekehityksen tuloksena. Tavoitteena on rakentaa Suomea täysin langattomaksi ja kaikille avoimeksi tiedonsiirtoympäristöksi.

Ehkä sinua kiinnostaa...