juletomten

Hanki joululahjat kiireettömästi netistä

Kun hankit lahjat netistä, vältät stressin, epätoivoisen etsimisen ja tuskaisat kassajonot. Tule jouluostoksille nettisivuillemme, niin ehdit nauttia joulunajasta.

torstai 27. marraskuuta 2014

”Nykyajan jouluun kiire leiman lyö…” Näin kiteyttää tunnelmat Nykyajan joulu -niminen joululaulu. Ajatus joululahjaostoksista, jonoista ja tungoksesta saavat monelle kylmän hien nousemaan pintaan.

Kun ostat lahjat netistä, et joudu säntäilemään kaupoissa. Netissä voit tehdä ostokset kaikessa rauhassa nauttien samalla kupposta kuumaa ja kuunnellen Händelin Messias-oratorion sulosäveliä. Olemme keränneet tänne hyviä vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla jouluostokset sujuvat kivuttomasti – ja edullisesti.

Pidä pukinkontti piilossa

Älä anna selaimesi paljastaa, mitä lahjaostoksia olet tehnyt: Selaimesi ei talleta sivuja, joilla olet käynyt, kun käytät Internet Explorer -selaimen InPrivate-selausta, Google Chromen incognito-tilaa tai Firefoxin Yksityinen selaus (Private Browsing) -toimintoa.

Jos käytät Internet Exploreria, napsauta ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Työkalut-valikkoa (hammasratas-kuvake), valitse Suojaus ja InPrivate-selaus.

Jos käytät Chromea, napsauta ikkunan oikean yläkulman Chrome-valikkoa (kuvake, jossa on kolme viivaa), ja valitse Uusi incognito-ikkuna.

Jos käytät Firefoxia, napsauta ikkunan oikean yläkulman valikkoa (kuvake, jossa on kolme viivaa) ja valitse Uusi yksityinen ikkuna.

Tarkista hintataso

Kun olet löytänyt sen parhaan lahjan, ei kannata heti klikata sitä ostoskoriin ja siirtyä maksamaan. Ensin kannattaa varmistaa Vertaa.fi- tai Hintaseuranta.fi-sivustoilta, ettet ole tarttumassa kokonaiskustannuksiltaan kalleimpaan ja kaukaisimpaan vaihtoehtoon. Hintavertailusivustojen avulla voit säästää pitkän pennin! Lisäksi ostoksia yleensä kannattaa keskittää, koska rahti on usein ilmainen, jos tilaa yli tietyllä summalla.

Turvalliset nettikaupat

Monelle on kynnyskysymys antaa luottokorttitietojaan netissä. Trustpilot-sivustosta voit tarkistaa palvelun luotettavuuden. Trustpilot on sivusto, jossa käyttäjät arvioivat nettikauppojen luotettavuutta.

Onnistuuko vaihtaminen?

Eri verkkomyymälöiden vaihto- ja palautusehdot vaihtelevat. Etämyynnissä, jota nettikauppakin on, kotimaisilla toimijoilla on lakisääteinen 14 päivän peruutusoikeus. Jos palauttaa tuotteen, kannattaa myös lähettää mailia tai hankkia jokin muu tosite palautuksesta, josta ilmenee, että palautus on tapahtunut määräajan kuluessa. Monet nettikaupat tarjoavat palautusmahdollisuuden, mutta ehtoihin kannattaa tutustua, koska virheettömän tuotteen palautusoikeus vaihtelee tapauskohtaisesti. Lue kaupan ehdot aina ennen tilauksen tekemistä ja tarkista, joudutko maksamaan mahdolliset palautuskulut itse. Palauttaessasi tuotetta pidä huolta, että vastaanottaja kuittaa palautuksen saapuneeksi.

Ehkä sinua kiinnostaa...