Samsungilta tuotekattaus kodin ylläpitoon

CES 2017: Korealaisjätti esitteli uusia älyjääkaappeja sekä osastoidun pesukoneen ja kuivausrummun.

torstai 5. tammikuuta 2017 teksti M. Flinck

Samsungin tulossa oleviin uutuuksiin kuuluu muun muassa puhelimia, tablet-laitteita, tietokoneita, kelloja, liesiä ja pesukoneita.

Korealaisjätin valikoima kattaa niin kodinkoneet kuin viihde-elektroniikan. Yhtiön uutuudet tekevät kodista entistäkin älykkäämmän.

Vaatteet puhtaaksi helposti ja nopeasti

Samsungin lehdistötilaisuudessa tämän vuoden CESissä fokus oli muun muassa kodinkoneuutuuksissa, FlexWash-pesukoneessa ja FlexDry-kuivausrummussa.

Molemmissa koneissa on kaksi erillistä osastoa, jotka helpottavat ja nopeuttavat eri kokoisten pyykkimäärien käsittelyä. Ykkösrummussa voi pestä esimerkiksi ison määrän tummaa pyykkiä, samalla kun yläpuolella oleva kakkosrumpu pesee pienemmän valkopyykin samassa ajassa.

Vastaavalla tavalla toimii FlexDry-kuivausrumpu, jossa voi kuivata eri lämpötiloissa. Molemmilla koneilla on verkkoyhteys, jonka kautta pesua voi hallita puhelimella.

Kurkkaa näytöltä kaappiin

Viime vuonna Samsung esitteli suurella kosketusnäytöllä varustetun Family Hub -jääkaapin. Näytön avulla perhe pystyy pitämään yhteistä kalenteria ja lukemaan kokkausohjeita.

Jääkaapin päivitetty versio, Family Hub 2.0, näyttää sisältönsä 21,5-tuumaisella näytöllään, joten ovea ei välttämättä tarvitse avata maitotilanteen tarkistamiseksi.

Family Hub 2.0 -jääkaapin hintaa tai saatavuutta ei ole vahvistettu.

Ehkä sinua kiinnostaa...