spartid_komfi_142013

Älä tuhlaa aikaasi

Tietokoneen kanssa työskennellessä ei kannata tuhlata kallisarvoista aikaa. Neuvomme näillä sivuilla, kuinka konetta voi käyttää nopeasti ja tehokkaasti.

perjantai 20. syyskuuta 2013

Tietokone säästää sekä aikaa että vaivaa. Sillä on helppo hoitaa toistuvat tehtävät niin, että itse voi keskittyä tärkeämpiin asioihin, opetella uutta, jakaa omia kokemuksia tai vain viettää rennosti vapaa-aikaa. Tämä kaikki kuulostaa hyvältä, mutta käytännössä todellisuus voi olla toisenlainen: samoihin rutiineihin kuluu aikaa päivästä toiseen, samoja ohjelmia käynnistetään toistuvasti ja tietoturva sekä koneen huoltaminenkin täytyy muistaa.

Aikaa hukkaantuu kuin huomaamatta, mutta elämästä tulee paljon helpompaa, kun koneen käyttöä automatisoidaan, Windowsia siivotaan hiukan ja opetellaan uusia työtapoja. Silloin aikaa jää tarpeeksi siihen, että konetta voi käyttää hauskempiin tarkoituksiin.

Näillä sivuilla kerrotaan, kuinka konetta voi hyödyntää silloin, kun sitä ei käytetä itse. Artikkeli on jaettu neljään eri osaan, joissa käydään läpi koneen käytön perusasiat, ja jutusta löytyy myös Kotimikro-lehden asiantuntijoiden valikoimia vinkkejä ajan säästämiseen.

Ehkä sinua kiinnostaa...