Vuoden parhaat elektroniikkatuotteet
Vuoden parhaat elektroniikkatuotteet

Vuonna 2017 julkaisimme yli 300 tuotearviota Testinurkassa. Loimme katsauksen parhaimpiin tuotteisiin.

© Shutterstock

2017: Vuoden viileimmät elektroniikkatuotteet

KotiMikron testipenkin puristuksessa oli yli 300 tuotetta vuonna 2017. Tässä on valikoima tuotteista, jotka saivat testitoimitukselta parhaimman arvion.

tiistai 2. tammikuuta 2018 teksti M. Østergaard

 Vuoden paras tablet-laite 2017

Apple iPad Pro
Apple iPad Pro© Apple

Apple iPad Pro (2017)

Applen tabletin tuorein versio toimii niin mallikkaasti, että tuntuu kuin iPad Pro olisi harpannut pari kehitysvaihetta eteenpäin ja käytössä olisikin 2019-malli.

Kaikki tapahtuu viiveettä, mikä lisää erikoista tunnetta, että näyttö ikään kuin katoaa. Erikoinen tunne syntyy siitä, että kosketusohjaus toimii niin nopeasti, että tuntuu melkein kuin kuvakkeet ja muut kohteet olisivat fyysisiä objekteja, joita voi liikutella näytöllä.

Tätä vaikutelmaa vain vahvistaa erinomainen näyttö, jonka kuva on terävä ja kirkas. Sen ansiosta kuvat ja videot näyttävät uskomattoman upeilta.

> Lue Apple iPad Pron arvio Testinurkassa

 

Vuoden paras edullinen puhelin 2017

Huawei P10 Lite
Huawei P10 Lite© Huawei

Huawei P10 Lite

Heti kun Huawei P10 Liten saa poistettua myyntipakkauksesta, huomaa että kyseessä on älypuhelin, jonka muotoiluun on panostettu. Kaarevien reunojen ja ohuiden metallireunusten ansiosta puhelin tuntuu hyvältä kädessä – sekä puheluiden aikana että sovelluksia käytettäessä.

Lite-versiossa on 32 gigatavua tallennustilaa ja kolmen gigatavun muisti. Melko runsaasta esiasennettujen sovellusten määrästä huolimatta tilaa jää useille omavalintaisille sovelluksille ja tärkeimmille tiedostoille.

> Lue Huawei P10 Liten testi täällä


Vuoden paras mediasoitin 2017

Nvidia Shield
Nvidia Shield© Nvidia

Nvidia Shield (2017)

Nvidia Shield on pieni laite, joka on tehty mediatoistimen ja pelikoneen yhdistelmäksi, ja ratkaisua voi pitää todella onnistuneena.

Laitteessa on esiasennettuna Netflix-sovellus, ja koska käyttöjärjestelmänä on Android TV, on laitteessa valmiina myös kourallinen Googlen sovelluksia.

Elokuvia voi vuokrata Google Play Elokuvat -palvelusta ja musiikkia pystyy suoratoistamaan Google Play Musiikki -palvelusta. Laitteessa on lisäksi hyvä YouTube-sovellus.

Kaikki palvelut on liitetty Google-tiliin, joten kirjautua tarvitsee vain kerran.

Jos haluttuun suoratoistopalveluun, kuten esimerkiksi HBO Nordiciin, ei löydy sovellusta, käyttää voi Nvidia Shieldin yhdysrakenteista ja helppokäyttöistä Chromecast-toimintoa.

Suoratoisto käynnistetään puhelimesta tai tabletista samalla tavalla kuin Chromecastilla televisiosta. Eli esimerkiksi HBO Nordicin sovellus käynnistetään puhelimessa ja napautetaan Chromecast-symbolia.

> Lue Nvidia Shieldin testi


Kokeile KotiMikroa ja satoja ohjelmia ja muuta sisältöä tarjoavaa Etunurkkaa vain 3,90 eurolla!

Ehkä sinua kiinnostaa...