grand tour

Uusi sarja nousi heti kaikkien aikojen kopioiduimpien joukkoon

Laittomien kopiointien ykköskohde Game of Thrones sai haastajan Amazonin uudesta Grand Tour -sarjasta.

torstai 15. joulukuuta 2016 teksti M. Jacobsen

Amazonin Prime Video -suoratoistopalvelussa käynnistynyt, Top Gearin tuhkasta noussut Grand Tour sai heti kättelyssä fanit niin innostumaan, että ensimmäisiä jaksoja ladattiin laittomasti huikea määrä.

Grand Tourin ensimmäistä jaksoa ladattiin laittomasti 7,9 miljoonaa kertaa, toista 6,4 ja kolmattakin 4,6 miljoonaa kertaa.

Grand Tour jää kuitenkin toiseksi, sillä sen päihittää laittomissa latauksissa Game of Thronesin viitoskauden päätösjakso, jota on ladattu laittomasti vähintään 14,5 miljoonaa kertaa.

Amazon Prime Video tuli myös Suomeen Grand Tourin laittomiin latauksiin vaikutti luultavasti se, että sarja näkyi alkuun vain Isossa-Britanniassa, Japanissa, Saksassa ja Yhdysvalloissa.

Amazon ilmoitti kuitenkin eilen 14.12. tiedotteessaan, että Prime Video -palvelu laajenee yli 200 maahan. Joukossa on myös Suomi.

Amazon Prime Video haastaa räväkästi kilpailijat, sillä viikon ilmaisen kokeilujakson jälkeen palvelun kuukausimaksu on 2,99 euroa seuraavat kuusi kuukautta. Sen jälkeen palvelun normaalihinta on 5,99 euroa kuukaudessa.

Selainversio ja sovellukset ovat ainakin toistaiseksi englanninkielisiä ja tekstitys luvataan vain osaan sisällöistä.

Amazon Prime Video -suoratoistopalvelun voi ottaa käyttöön täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...