Etsi jouluna katsottavaa Playpilot-sovelluksella

Playpilot-sovelluksella löydät hetkessä juuri sen jouluelokuvan, jota olet hakemassa.

© Shutterstock

Näin löydät joulun parhaat elokuvat

Kätevällä sovelluksella voit etsiä elokuvaa verkon palveluista. Sovellus kertoo, missä suoratoistopalveluissa elokuva on parhaillaan toistettavissa.

sunnuntai 22. joulukuuta 2019 teksti N. Ernst


Joulu ja joululoma ovat yhtä kuin perhe, lahjoja ja hyvää ruokaa. Joulunaika tarkoittaa myös kivoja jouluelokuvia ja sarjoja, joita katsotaan koko perheen kanssa.

Ensimmäiseksi pitää päättää, mitä halutaan katsoa. Ja kun siitä on päästy yhteisymmärrykseen, edessä on seuraava haaste.

Netissä on nykyään useita suoratoistopalveluita, joissa on laaja valikoima elokuvia ja sarjoja, joten tiettyä elokuvaa esittävän palvelun löytäminen ei välttämättä ole mikään helppo tehtävä.

Elokuvaa voi tietenkin etsiä suoraan palveluissa, kuten Netflixissä tai HBO Nordicissa, mutta valikoiden kautta etsiminen vaatii aikaa ja vaivaa.

> Lue myös: Mitä suoratoistopalvelut maksavat?

Näin löydät elokuvan Playpilotilla

Valikoissa ei kuitenkaan ole pakko kahlata, sillä tarjolla on paljon helpompi tapa löytää etsimänsä raina. 

Playpilot-sovelluksella voi etsiä elokuvaa sen nimellä. Sovellus näyttää luettelon palveluista, joissa elokuva on katsottavissa. 

Netflixin, HBO:n ja Viaplayn lisäksi sovellus hakee tietoja myös muista, vähemmän suosituista palveluista, kuten Amazon Primen ja SF Anytimen striimeistä.

Tulosluettelosta pääsee siirtymään palveluun ja suoraan katsomaan elokuvaa, jos palvelu on tilattuna. 

Kaikki Playpilotin listaamat palvelut eivät toimi Suomessa, mutta yleisimmät ovat käytössä myös täällä. 

Tässä jutussa kirjoitimme Playpilotista kesällä. Suomen tilanne on kesästä hieman parantunut, mutta virallisesti Playpilot tukee edelleen vain meidän skandinaavisia naapureitamme. 

Tosin palvelu ilmoittaa, että lisää maita on tulossa. Viimeisimmässä päivityksessä, joka on joulukuun alkupuolelta, uusia alueita ei ole lisätty.

Muista fiilistellä joulun tunnelmaa myös YLEn iki-ihanilla vanhoilla joulukalentereilla. Lue täältä lisää.


Ehkä sinua kiinnostaa...