Euro2016

Katsaus: EM-jalkapallon ottelut verkossa

Miesten jalkapallon EM-turnaus käynnistyy Pariisissa perjantaina 10. kesäkuuta. Luvassa on 51 huippuottelua, jotka voi katsoa suorina lähetyksinä televisiosta ja netistä.

maanantai 6. kesäkuuta 2016

Jalkapallon ystäville on luvassa kuukauden ajaksi ykkösluokan jännitystä, kun jalkapallon EM-kisat 2016 pelataan Ranskassa 10.6. - 10.7.

Kaikkiaan 24 maata pelaavat Euroopan mestaruudesta. Yle näyttää kaikki 51 ottelua suorina lähetyksinä televisiossa ja netissä. Katsottavaa on luvassa lähes 150 tuntia.

Suoraan lähetykseen Ylen kisaoppaasta Jo etukäteen on voinut herkutella Ylen EM-kisaoppaan ennakoilla, joissa tarkastellaan turnaukseen osallistuvia joukkueita ja niiden avainpelaajia. Kisaopas tarjoaa myös muisteloita aiempien kisojen tähtihetkistä.

Suoraan lähetykseen voi siirtyä Ylen EM-kisaoppaasta tai Yle Areenassa, Jalkapallon EURO 2016 -sivustolla.

Jalkapallo mukana kaikkialla Jos ei halua tai ei voi seurata kisoja sisällä television tai tietokoneen ääressä, niin Areena-sovelluksella voi katsoa EM-otteluita myös mobiililaitteella missä tahansa, vaikka kesämökin terassilla, kunhan käytössä on perustason nettiyhteys.

Areena toimii jo yhden megabitin (1 Mbit/s) kaistalla, mutta suositus on vähintään kaksi megabittiä. Normimokkulalla siis pärjää.

Lataa ilmainen sovellus Sovelluskaupasta voi ladata ilmaisen Areena-sovelluksen, joka on saatavana Android-puhelimille, iPhonelle ja Windows Phone -puhelimille.

Taulutietokoneille on sovellus Android-tableteille

ja iPadille.

Lisäksi Areena on saatavana monille älytelevisioille, tv-palveluille ja konsoleille. Myös Chromecast-tuki on Chrome-selaimen lisäksi Areenan Android- ja iOS-sovelluksissa.

Ehkä sinua kiinnostaa...